DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #1 Merhaba. Modemi alt kattan üst kata taşıdım tüm kabloları doğru taktım fakat internet gelmiyor sadece güç geliyor ne yapabilirim bu konuda? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025
Merhaba. Modemi alt kattan üst kata taşıdım tüm kabloları doğru taktım fakat internet gelmiyor sadece güç geliyor ne yapabilirim bu konuda?
Mehmetkayice Centipat Kek günü Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.141 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #2 Daire değiştirdiyseniz belki giriş kattaki port ayarından kaynaklı olabilir Fiber mi? VDSL mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.140 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #3 DevoBey dedi: Merhaba. Modemi alt kattan üst kata taşıdım tüm kabloları doğru taktım fakat internet gelmiyor sadece güç geliyor ne yapabilirim bu konuda? Genişletmek için tıkla... Modem modeli nedir? VDSL mi fiber mi kullanıyorsun?
DevoBey dedi: Merhaba. Modemi alt kattan üst kata taşıdım tüm kabloları doğru taktım fakat internet gelmiyor sadece güç geliyor ne yapabilirim bu konuda? Genişletmek için tıkla... Modem modeli nedir? VDSL mi fiber mi kullanıyorsun?
DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #4 Mehmetkayice dedi: Daire değiştirdiyseniz belki giriş kattaki port ayarından kaynaklı olabilir fiber mi? VDSL mi? Genişletmek için tıkla... VDSL modem, sadece alt kattan üst kata taşıdım. Einstein dedi: Modem modeli nedir? VDSL mi fiber mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'un ZyXEL siyah modem. VDSL kullanıyorum bildiğim kadarıyla fiber yok çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025
Mehmetkayice dedi: Daire değiştirdiyseniz belki giriş kattaki port ayarından kaynaklı olabilir fiber mi? VDSL mi? Genişletmek için tıkla... VDSL modem, sadece alt kattan üst kata taşıdım. Einstein dedi: Modem modeli nedir? VDSL mi fiber mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'un ZyXEL siyah modem. VDSL kullanıyorum bildiğim kadarıyla fiber yok çünkü.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.140 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #5 DevoBey dedi: VDSL modem sadece alt kattan üst kata taşıdım. Türk Telekom'un ZyXEL siyah modem VDSL kullanıyorum bildiğim kadarıyla fiber yok çünkü. Genişletmek için tıkla... DSL kablosunu modemin DSL girişine taktın mı? Modem ışıklarının görselini paylaşın.
DevoBey dedi: VDSL modem sadece alt kattan üst kata taşıdım. Türk Telekom'un ZyXEL siyah modem VDSL kullanıyorum bildiğim kadarıyla fiber yok çünkü. Genişletmek için tıkla... DSL kablosunu modemin DSL girişine taktın mı? Modem ışıklarının görselini paylaşın.
DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #6 Einstein dedi: DSL kablosunu modemin DSL girişine taktın mı? Modem ışıklarının görselini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Evet, DSL girişine taktım. Modemde sadece Power ışığı ve WLAN ışığı yanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025
Einstein dedi: DSL kablosunu modemin DSL girişine taktın mı? Modem ışıklarının görselini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Evet, DSL girişine taktım. Modemde sadece Power ışığı ve WLAN ışığı yanıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.140 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #7 DevoBey dedi: Evet DSL girişine taktım modem de sadece Power ışığı ve wllan ışığı yanıyor. Genişletmek için tıkla... DSL kablosu prizden mi geliyor?
DevoBey dedi: Evet DSL girişine taktım modem de sadece Power ışığı ve wllan ışığı yanıyor. Genişletmek için tıkla... DSL kablosu prizden mi geliyor?
DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #8 Einstein dedi: DSL kablosu prizden mi geliyor? Genişletmek için tıkla... Telefon prizinden geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.140 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #9 DevoBey dedi: Telefon prizinden geliyor. Genişletmek için tıkla... DSL kablosunu priz olmadan direkt modeme takıp deneyebilir misin?
DevoBey dedi: Telefon prizinden geliyor. Genişletmek için tıkla... DSL kablosunu priz olmadan direkt modeme takıp deneyebilir misin?
DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #10 Einstein dedi: DSL kablosunu priz olmadan direkt modeme takıp deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025
Einstein dedi: DSL kablosunu priz olmadan direkt modeme takıp deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?