Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.118 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #11 DevoBey dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... DSL kablosunu duvardaki telefon prizine takmadan direkt modemin DSL girişine takacaksın.
DevoBey dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... DSL kablosunu duvardaki telefon prizine takmadan direkt modemin DSL girişine takacaksın.
DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #12 Einstein dedi: DSL kablosunu duvardaki telefon prizine takmadan direkt modemin DSL girişine takacaksın. Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı gelmedi ama emin misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025
Einstein dedi: DSL kablosunu duvardaki telefon prizine takmadan direkt modemin DSL girişine takacaksın. Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı gelmedi ama emin misiniz?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.118 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #13 DevoBey dedi: Çok mantıklı gelmedi ama emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde deneyin. Neresi mantıklı gelmedi?
DevoBey dedi: Çok mantıklı gelmedi ama emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde deneyin. Neresi mantıklı gelmedi?
DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #14 Einstein dedi: Evet o şekilde deneyin. Neresi mantıklı gelmedi? Genişletmek için tıkla... Olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.118 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #15 DevoBey dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Splitter kullanıyor musun?
DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #16 Einstein dedi: Splitter kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmıyorum, sanırım üst katta telefon hattı yokmuş mesh sistemi kurmayı düşünüyorum hallo 50G diye bir mesh paketi iyi gibi duruyor.
Einstein dedi: Splitter kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmıyorum, sanırım üst katta telefon hattı yokmuş mesh sistemi kurmayı düşünüyorum hallo 50G diye bir mesh paketi iyi gibi duruyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.118 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #17 DevoBey dedi: Hayır kullanmıyorum, sanırım üst katta telefon hattı yokmuş mesh sistemi kurmayı düşünüyorum hallo 50G diye bir mesh paketi iyi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım dediğimi anlamamamışsın. Çekim problemi yaşıyorsan mesh sistemi kurman iyi olur.
DevoBey dedi: Hayır kullanmıyorum, sanırım üst katta telefon hattı yokmuş mesh sistemi kurmayı düşünüyorum hallo 50G diye bir mesh paketi iyi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım dediğimi anlamamamışsın. Çekim problemi yaşıyorsan mesh sistemi kurman iyi olur.
DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #18 Einstein dedi: Sanırım dediğimi anlamamamışsın. Çekim problemi yaşıyorsan mesh sistemi kurman iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi anladım. Wi-Fi adaptörü kullanıyorum masaüstü sistemi için fakat modemi üst kata taşıyamadığım için mesh sistemi kurmayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025
Einstein dedi: Sanırım dediğimi anlamamamışsın. Çekim problemi yaşıyorsan mesh sistemi kurman iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi anladım. Wi-Fi adaptörü kullanıyorum masaüstü sistemi için fakat modemi üst kata taşıyamadığım için mesh sistemi kurmayı düşünüyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.118 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #19 DevoBey dedi: Dediğinizi anladım Wi-Fi adaptörü kullanıyorum masaüstü sistemi için fakat modemi üst kata taşıyamadığım için mesh sistemi kurmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece masaüstü sistem için ise router alıp Ethernet kablosu çekip kullanmak daha mantıklı olabilir.
DevoBey dedi: Dediğinizi anladım Wi-Fi adaptörü kullanıyorum masaüstü sistemi için fakat modemi üst kata taşıyamadığım için mesh sistemi kurmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece masaüstü sistem için ise router alıp Ethernet kablosu çekip kullanmak daha mantıklı olabilir.