OmarPS33 Hectopat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2015 #1 Arkadaslar Superonline Fiber kullaniyorum. Modem yatak odasinda salona geciyorum cekmiyor, benim odamdan 3 cekiyor. Ne yapmaliyim? Modemin gücunu nasil arttirabilirim? (Not : Yeni modem alamam.) Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2015
Arkadaslar Superonline Fiber kullaniyorum. Modem yatak odasinda salona geciyorum cekmiyor, benim odamdan 3 cekiyor. Ne yapmaliyim? Modemin gücunu nasil arttirabilirim? (Not : Yeni modem alamam.)
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 13 Eylül 2015 #2 Yeni modem alamayacağına göre mevcut modemini evinin yaklaşık olarak tam orta bir noktasına kurarsan modemin desteklediği mesafede evin her yerinden bağlanabilirsin.
Yeni modem alamayacağına göre mevcut modemini evinin yaklaşık olarak tam orta bir noktasına kurarsan modemin desteklediği mesafede evin her yerinden bağlanabilirsin.
Engin Gündoğdu Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 28 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbol 14 Eylül 2015 #3 Modem Arayüzün'den çıkış gücünü ayarlayabilirsin.
zazik Hectopat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 27 21 Eylül 2015 #5 OmarPS33 dedi: Arkadaslar Superonline Fiber kullaniyorum. Modem yatak odasinda salona geciyorum cekmiyor, benim odamdan 3 cekiyor. Ne yapmaliyim? Modemin gücunu nasil arttirabilirim? (Not : Yeni modem alamam.) Genişletmek için tıkla... TP-LINK WiFi Akademi bu videolar işini görecektir modem gücü artırmayla falan olacak işi değil abim güzel anlatmış
OmarPS33 dedi: Arkadaslar Superonline Fiber kullaniyorum. Modem yatak odasinda salona geciyorum cekmiyor, benim odamdan 3 cekiyor. Ne yapmaliyim? Modemin gücunu nasil arttirabilirim? (Not : Yeni modem alamam.) Genişletmek için tıkla... TP-LINK WiFi Akademi bu videolar işini görecektir modem gücü artırmayla falan olacak işi değil abim güzel anlatmış