Modemim yerini nasıl değiştirilir?

samueleto

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, modemim salonda PC ile birlikte kendi odama taşıyacağım. Odamda telefon prizi yok duvarda delik var dls kablosunu oradan geçirebilir miyim? Geçirdikten sonra ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, modemim salonda PC ile birlikte kendi odama taşıyacağım. Odamda telefon prizi yok duvarda delik var dls kablosunu oradan geçirebilir miyim? Geçirdikten sonra ne yapmam gerek?
İnternetin en iyi çektiği yer salon olduğu için oradadır o. odanda daha kötü bir hız alacaksın.

Odana Ethernet çek hocam çok mu zor? Evde en iyi hız veren kablo çıkışı salonda olduğu için internet orada.

Koridorun ortasında Ethernet kablosu olmasına aile bireyleri izin verir mi sence ayrıca o kadar uzatma gecikme yapar.

Koridorun ortasında Ethernet kablosu olmasına aile bireyleri izin verir mi sence ayrıca o kadar uzatma gecikme yapar.
Evden eve çekmeyle bir sıkıntı yaşamazsın düşün ordan radyo dalgası geliyor.

Yukardan kabloluk çek.

Ben koridordan çekmek içi darbeli matkapla kapının sol üstünü deldim, ordan sunucuya çektim.

Bu arada en az Cat 6 kablo çek olurda ilerde Gigabit'e geçersin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…