ventus xs Centipat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 824 Çözümler 1 21 Ocak 2021 #1 Kablonet modemim var. Bilgisayardan sadece Ethernet ile çalışıyor. Hiçbir şekilde modem arayüzüne falan giremiyorum.
Kablonet modemim var. Bilgisayardan sadece Ethernet ile çalışıyor. Hiçbir şekilde modem arayüzüne falan giremiyorum.
LordLahmacun Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 255 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OĞUYO 21 Ocak 2021 #2 Kablonet'in kendi sitesinden bakabilirsin ya da arayabilirsin.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.869 Çözümler 175 21 Ocak 2021 #3 ventus xs dedi: Kablonet modemim var. Bilgisayardan sadece Ethernet ile çalışıyor. Hiçbir şekilde modem arayüzüne falan giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Problemi anlamadım. Modeme mi giremiyorsun yoksa wifi'a mı bağlanamıyorsun?
ventus xs dedi: Kablonet modemim var. Bilgisayardan sadece Ethernet ile çalışıyor. Hiçbir şekilde modem arayüzüne falan giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Problemi anlamadım. Modeme mi giremiyorsun yoksa wifi'a mı bağlanamıyorsun?
Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #4 Bende ilk bağlattığımda bağlanamamıştım. Modemin üzerinde 'wifi' yazan bir tuş vardı bastıktan sonra bağlanabildim.
Bende ilk bağlattığımda bağlanamamıştım. Modemin üzerinde 'wifi' yazan bir tuş vardı bastıktan sonra bağlanabildim.