Modemin arayuzunden uzaktan modem kapatma

Tamamdır atarım ama şuan disardayim eve geçince atacagim

Attım hocam

Dosya Ekleri

• 1720797830745.png
    151,1 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Ben bu şekilde yapmak istiyorum yani tam elektrikten kesilmesin sadece internete bağlanamayalim eğer bilmiyorsanız arayüzün kaaptmayi başka bir arkadaşın yardımcı olacağını dusunuyum ama biliyorsanız yardım eder misiniz

Saçma değil mi şu dediğiniz şey? Bir insan neden interneti kesmek istesin? Belli bir nedeniniz olmalı öyle değil mi?

Saçma değil mi şu dediğiniz şey? Bir insan neden interneti kesmek istesin? Belli bir nedeniniz olmalı öyle değil mi?
Ben her bedenimi söylemek zorunda değilim ayrıca siz burda bilgili kişiler olarak yardım etmek istiyorsunuz neden sormak için benim sorunumu cevaplamiyorsaniz biliyorsaniz devam edelim bilmiyorsanız başka bir arkadaşın yardım edebileceğini düşünüyorum

Bu üslupla burada yardım bulamazsınız.
Ayrıca modem arayüzünden modemi kapatmanız mümkün değildir, ama internetiniz için verilen kullanıcı adı ve şifreyi silerseniz ISS'ye bağlanamayacak ve internet bağlantısı kesilecek.

Tamamdır iyi günler ben TT musteri hizmetlerini arayarak bilgi sahibi olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…