Sqysm0k3 Centipat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 239 19 Temmuz 2020 #11 Teknik servisi ara. Yeni mi aldın interneti ?
Bor1O Femtopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 19 20 Temmuz 2020 #12 Sqysm0k3 dedi: Teknik servisi ara. Yeni mi aldın interneti? Genişletmek için tıkla... Hayır internet yeni değil fakat daha yeni modemin yerini değiştirdik bu yüzden olmuş olabilir mi? Sqysm0k3 dedi: Teknik servisi ara. Yeni mi aldın interneti? Genişletmek için tıkla... Ama yarın aramayı düşünüyorum yeni fark ettim bunu. Zgrrs dedi: Anakartınızın marka modeli ile arama yapıp resmi sitesinden lan driverlarını indirip kurulumunu yapın. Genişletmek için tıkla... Driver'ları güncellemeyi denesem. Son düzenleme: 20 Temmuz 2020
Sqysm0k3 dedi: Teknik servisi ara. Yeni mi aldın interneti? Genişletmek için tıkla... Hayır internet yeni değil fakat daha yeni modemin yerini değiştirdik bu yüzden olmuş olabilir mi? Sqysm0k3 dedi: Teknik servisi ara. Yeni mi aldın interneti? Genişletmek için tıkla... Ama yarın aramayı düşünüyorum yeni fark ettim bunu. Zgrrs dedi: Anakartınızın marka modeli ile arama yapıp resmi sitesinden lan driverlarını indirip kurulumunu yapın. Genişletmek için tıkla... Driver'ları güncellemeyi denesem.