celphy Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 Dostlar modemin DSL bölümü ile salondaki telefon işareti olan prize (adını bilmiyorum kusura bakmayın) taktığımız kablonun adı nedir? İnternetten satın almaya çalışıyorum fakat yanlış bir şey almak istemiyorum. VDSL desteklemesi yeterli olacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2024
Dostlar modemin DSL bölümü ile salondaki telefon işareti olan prize (adını bilmiyorum kusura bakmayın) taktığımız kablonun adı nedir? İnternetten satın almaya çalışıyorum fakat yanlış bir şey almak istemiyorum. VDSL desteklemesi yeterli olacaktır.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.468 Çözümler 606 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #2 DSL kablosu.
celphy Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 Einstein dedi: DSL kablosu. Genişletmek için tıkla... OEM Telefon Modem Adsl Ara Kablosu Hat Kablosu 1 Mt - Fiyatı, Yorumları OEM Telefon Modem Adsl Ara Kablosu Hat Kablosu 1 Mt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Şu uygun mudur? Vdsl yazmıyor ama.
Einstein dedi: DSL kablosu. Genişletmek için tıkla... OEM Telefon Modem Adsl Ara Kablosu Hat Kablosu 1 Mt - Fiyatı, Yorumları OEM Telefon Modem Adsl Ara Kablosu Hat Kablosu 1 Mt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Şu uygun mudur? Vdsl yazmıyor ama.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 18 Şubat 2024 #4 celphy dedi: OEM Telefon Modem Adsl Ara Kablosu Hat Kablosu 1 Mt - Fiyatı, Yorumları OEM Telefon Modem Adsl Ara Kablosu Hat Kablosu 1 Mt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Şu uygun mudur? VDSL yazmıyor ama. Genişletmek için tıkla... Fark etmez ADSL VDSL aynı şey.
celphy dedi: OEM Telefon Modem Adsl Ara Kablosu Hat Kablosu 1 Mt - Fiyatı, Yorumları OEM Telefon Modem Adsl Ara Kablosu Hat Kablosu 1 Mt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Şu uygun mudur? VDSL yazmıyor ama. Genişletmek için tıkla... Fark etmez ADSL VDSL aynı şey.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.468 Çözümler 606 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #5 Uygundur hocam.