XsProject Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Merhaba modemle ilgili sorun yaşıyorum, örneğin CS 1.6'da sunucuya girince modemimin DSL ve internet ışığı sönüyor. Lütfen yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2021
Merhaba modemle ilgili sorun yaşıyorum, örneğin CS 1.6'da sunucuya girince modemimin DSL ve internet ışığı sönüyor. Lütfen yardım eder misiniz?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 17 Ocak 2021 #2 XsProject dedi: Merhaba modemle ilgili sorun yaşıyorum, örneğin CS 1.6'da sunucuya girince modemimin DSL ve internet ışığı sönüyor. Lütfen yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bu CS ile alakalı olduğunu sanmıyorum hat ile alakalı gibi.
XsProject dedi: Merhaba modemle ilgili sorun yaşıyorum, örneğin CS 1.6'da sunucuya girince modemimin DSL ve internet ışığı sönüyor. Lütfen yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bu CS ile alakalı olduğunu sanmıyorum hat ile alakalı gibi.
I7 12700H Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 280 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek İşlemci Olmak 17 Ocak 2021 #3 XsProject dedi: Merhaba modemle ilgili sorun yaşıyorum, örneğin CS 1.6'da sunucuya girince modemimin DSL ve internet ışığı sönüyor. Lütfen yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Servis sağlayıcınızı arayın hocam en iyi yapabileceğiniz şey budur.
XsProject dedi: Merhaba modemle ilgili sorun yaşıyorum, örneğin CS 1.6'da sunucuya girince modemimin DSL ve internet ışığı sönüyor. Lütfen yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Servis sağlayıcınızı arayın hocam en iyi yapabileceğiniz şey budur.
XsProject Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #4 300319 dedi: Hocam bu CS ile alakalı olduğunu sanmıyorum hat ile alakalı gibi. Genişletmek için tıkla... evet cs ile alakalı oldugunu bende sanmıyorum
300319 dedi: Hocam bu CS ile alakalı olduğunu sanmıyorum hat ile alakalı gibi. Genişletmek için tıkla... evet cs ile alakalı oldugunu bende sanmıyorum
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 18 Ocak 2021 #5 XsProject dedi: evet cs ile alakalı oldugunu bende sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden hat değerlerinin görüntüsünü at.
XsProject dedi: evet cs ile alakalı oldugunu bende sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden hat değerlerinin görüntüsünü at.