Kefme Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 200 19 Kasım 2020 #1 Reset tuşu sandığımdan daha derinmiş. İğne elimden kayıp içine girdi, çıkaramıyorum. Sorun olur mu? Model: Huawei B618s-22d.
Reset tuşu sandığımdan daha derinmiş. İğne elimden kayıp içine girdi, çıkaramıyorum. Sorun olur mu? Model: Huawei B618s-22d.
chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 19 Kasım 2020 #2 tornavida varsa söküp çıkarın. iletken olduğu için sorun yaratabilir.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 19 Kasım 2020 #3 Kefme dedi: Reset tuşu sandığımdan daha derinmiş. İğne elimden kayıp içine girdi, çıkaramıyorum. Sorun olur mu? Model: Huawei B618S-22D. Genişletmek için tıkla... Şu an modem çalışıyorsa olmaz. ama modemin arkasını söküp çıkarın.
Kefme dedi: Reset tuşu sandığımdan daha derinmiş. İğne elimden kayıp içine girdi, çıkaramıyorum. Sorun olur mu? Model: Huawei B618S-22D. Genişletmek için tıkla... Şu an modem çalışıyorsa olmaz. ama modemin arkasını söküp çıkarın.
Kefme Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 200 19 Kasım 2020 #4 Dean.308 dedi: Şu an modem çalışıyorsa olmaz. ama modemin arkasını söküp çıkarın. Genişletmek için tıkla... chon dedi: tornavida varsa söküp çıkarın. iletken olduğu için sorun yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Modemde vida yok. Kapalı kutu gibi.
Dean.308 dedi: Şu an modem çalışıyorsa olmaz. ama modemin arkasını söküp çıkarın. Genişletmek için tıkla... chon dedi: tornavida varsa söküp çıkarın. iletken olduğu için sorun yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Modemde vida yok. Kapalı kutu gibi.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 19 Kasım 2020 #5 Kefme dedi: Modemde vida yok. Kapalı kutu gibi. Genişletmek için tıkla... Modemde vida var. Sen bulamadın. Vida yoksa da tırnaklı yapısı vardır ama hiçbit üreticinin o kadar salak olduğunu sanmıyorum. Modemin marka-modelini söyleyin.
Kefme dedi: Modemde vida yok. Kapalı kutu gibi. Genişletmek için tıkla... Modemde vida var. Sen bulamadın. Vida yoksa da tırnaklı yapısı vardır ama hiçbit üreticinin o kadar salak olduğunu sanmıyorum. Modemin marka-modelini söyleyin.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 19 Kasım 2020 #6 Kefme dedi: Modemde vida yok. Kapalı kutu gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman çekip alıp yandan vurun ironi olarak yaptım ama ben bir kere eski modemimi parçalamıştım neden yaptıysam
Kefme dedi: Modemde vida yok. Kapalı kutu gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman çekip alıp yandan vurun ironi olarak yaptım ama ben bir kere eski modemimi parçalamıştım neden yaptıysam
Kefme Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 200 19 Kasım 2020 #7 Vavien. dedi: Modemde vida var. Sen bulamadın. Vida yoksa da tırnaklı yapısı vardır ama hiçbit üreticinin o kadar salak olduğunu sanmıyorum. Modemin marka-modelini söyleyin. Genişletmek için tıkla... Yok cidden vida yok. Tırnaklı yapıdan emin değilim. Marka modeli Turkcell superbox : Huawei B618s-22d
Vavien. dedi: Modemde vida var. Sen bulamadın. Vida yoksa da tırnaklı yapısı vardır ama hiçbit üreticinin o kadar salak olduğunu sanmıyorum. Modemin marka-modelini söyleyin. Genişletmek için tıkla... Yok cidden vida yok. Tırnaklı yapıdan emin değilim. Marka modeli Turkcell superbox : Huawei B618s-22d
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 19 Kasım 2020 #8 Vavien. dedi: Modemde vida var. Sen bulamadın. Vida yoksa da tırnaklı yapısı vardır ama hiçbit üreticinin o kadar salak olduğunu sanmıyorum. Modemin marka-modelini söyleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam neden tam okumadınız modemi yazmış. Huawei B618S-22D. Kefme dedi: Yok cidden vida yok. Tırnaklı yapıdan emin değilim. Marka modeli Turkcell Superbox: Huawei B618S-22D. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazın altında kağıt oluyor onun altında vida oluyor genellikle bizim modemin sadece altında vida var onu açınca dağılıyor.
Vavien. dedi: Modemde vida var. Sen bulamadın. Vida yoksa da tırnaklı yapısı vardır ama hiçbit üreticinin o kadar salak olduğunu sanmıyorum. Modemin marka-modelini söyleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam neden tam okumadınız modemi yazmış. Huawei B618S-22D. Kefme dedi: Yok cidden vida yok. Tırnaklı yapıdan emin değilim. Marka modeli Turkcell Superbox: Huawei B618S-22D. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazın altında kağıt oluyor onun altında vida oluyor genellikle bizim modemin sadece altında vida var onu açınca dağılıyor.
Kefme Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 200 19 Kasım 2020 #9 Dean.308 dedi: Hocam cihazın altında kağıt oluyor onun altında vida oluyor genellikle bizim modemin sadece altında vida var onu açınca dağılıyor. Genişletmek için tıkla... Yok baktım sadece yere düzgün basmasını sağlayan silikon ayaklar var onlarda yapışık zaten.
Dean.308 dedi: Hocam cihazın altında kağıt oluyor onun altında vida oluyor genellikle bizim modemin sadece altında vida var onu açınca dağılıyor. Genişletmek için tıkla... Yok baktım sadece yere düzgün basmasını sağlayan silikon ayaklar var onlarda yapışık zaten.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 19 Kasım 2020 #10 Kefme dedi: Yok baktım sadece yere düzgün basmasını sağlayan silikon ayaklar var onlarda yapışık zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam modem çalışıyor mu? Çalışıyorsa fazla ellemeyin ve bundan sonra iğne değil kalem ile yapın .
Kefme dedi: Yok baktım sadece yere düzgün basmasını sağlayan silikon ayaklar var onlarda yapışık zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam modem çalışıyor mu? Çalışıyorsa fazla ellemeyin ve bundan sonra iğne değil kalem ile yapın .