Kefme Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 200 19 Kasım 2020 #11 Dean.308 dedi: Hocam modem çalışıyor mu? Çalışıyorsa fazla ellemeyin ve bundan sonra iğne değil kalem ile yapın . Genişletmek için tıkla... Zaten çalışmadığından reset atıyordum kalem ile de denedim boşa gidiyor çok derin galiba reset tuşu
Dean.308 dedi: Hocam modem çalışıyor mu? Çalışıyorsa fazla ellemeyin ve bundan sonra iğne değil kalem ile yapın . Genişletmek için tıkla... Zaten çalışmadığından reset atıyordum kalem ile de denedim boşa gidiyor çok derin galiba reset tuşu
VİTO SCALETTA... Decapat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #12 Kefme dedi: Yok baktım sadece yere düzgün basmasını sağlayan silikon ayaklar var onlarda yapışık zaten. Genişletmek için tıkla... Silikon ayaklardan birini tırnağınızla çıkarın onların altında vida oluyor.
Kefme dedi: Yok baktım sadece yere düzgün basmasını sağlayan silikon ayaklar var onlarda yapışık zaten. Genişletmek için tıkla... Silikon ayaklardan birini tırnağınızla çıkarın onların altında vida oluyor.
Kefme Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 200 19 Kasım 2020 #13 VİTO SCALETTA... dedi: Silikon ayaklardan birini tırnağınızla çıkarın onların altında vida oluyor. Genişletmek için tıkla... Baktım vida oradaymış. Teşekkürler.
VİTO SCALETTA... dedi: Silikon ayaklardan birini tırnağınızla çıkarın onların altında vida oluyor. Genişletmek için tıkla... Baktım vida oradaymış. Teşekkürler.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 19 Kasım 2020 #14 Kefme dedi: Baktım vida oradaymış. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sevindim
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.481 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 19 Kasım 2020 #15 Kefme dedi: Baktım vida oradaymış. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Demek ki neymiş? 3 kere dediğiniz "Vida yok." cümlesi yanlışmış.
Kefme dedi: Baktım vida oradaymış. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Demek ki neymiş? 3 kere dediğiniz "Vida yok." cümlesi yanlışmış.
Kefme Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 200 19 Kasım 2020 #16 Vavien. dedi: Demek ki neymiş? 3 kere dediğiniz "Vida yok." cümlesi yanlışmış. Genişletmek için tıkla... Ama ben nereden bileyim silikonun altında olduğunu. Dışardan bakıp söylüyodum ben onu. Teşekkürler size de.
Vavien. dedi: Demek ki neymiş? 3 kere dediğiniz "Vida yok." cümlesi yanlışmış. Genişletmek için tıkla... Ama ben nereden bileyim silikonun altında olduğunu. Dışardan bakıp söylüyodum ben onu. Teşekkürler size de.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.978 Makaleler 1 Çözümler 28 19 Kasım 2020 #17 Kürdan ile yapın iğne yerine.