Alibatuhansrgn Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 10 3 Mayıs 2024 #1 Yepyeni modem önceki modemde bu sorun var diye aldık bunda da aynısı var. Fakat eski tip modemi takınca sorun olmuyor.
Yepyeni modem önceki modemde bu sorun var diye aldık bunda da aynısı var. Fakat eski tip modemi takınca sorun olmuyor.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.778 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #2 Alibatuhansrgn dedi: Yepyeni modem önceki modemde bu sorun var diye aldık bunda da aynısı var. Fakat eski tip modemi takınca sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... ISS (internet sağlayıcınızı) arayın teknik destek isteyin hocam yeni modem de olsa sizin de olsa yardım etmeleri gerek.
Alibatuhansrgn dedi: Yepyeni modem önceki modemde bu sorun var diye aldık bunda da aynısı var. Fakat eski tip modemi takınca sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... ISS (internet sağlayıcınızı) arayın teknik destek isteyin hocam yeni modem de olsa sizin de olsa yardım etmeleri gerek.
Alibatuhansrgn Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 10 3 Mayıs 2024 #3 Rowaulf dedi: ISS (internet sağlayıcınızı) arayın teknik destek isteyin hocam yeni modem de olsa sizin de olsa yardım etmeleri gerek. Genişletmek için tıkla... Modemi bizden almadınız yardımcı olamayız diyorlar
Rowaulf dedi: ISS (internet sağlayıcınızı) arayın teknik destek isteyin hocam yeni modem de olsa sizin de olsa yardım etmeleri gerek. Genişletmek için tıkla... Modemi bizden almadınız yardımcı olamayız diyorlar
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.184 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #4 Modem kurulumu yaptın mı hocam kullandığın internet servis sağlayıcısı nedir? Hocam modem kurulumu yaptın mı kullandığın internet servis sağlayıcısı nedir?
Modem kurulumu yaptın mı hocam kullandığın internet servis sağlayıcısı nedir? Hocam modem kurulumu yaptın mı kullandığın internet servis sağlayıcısı nedir?
Alibatuhansrgn Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 10 5 Mayıs 2024 #5 Einstein dedi: Modem kurulumu yaptın mı hocam kullandığın internet servis sağlayıcısı nedir? Hocam modem kurulumu yaptın mı kullandığın internet servis sağlayıcısı nedir? Genişletmek için tıkla... Kurdum TurkNet kullanıyorum dediğim gibi eski modemde sorun yok fakat yeni modemde var
Einstein dedi: Modem kurulumu yaptın mı hocam kullandığın internet servis sağlayıcısı nedir? Hocam modem kurulumu yaptın mı kullandığın internet servis sağlayıcısı nedir? Genişletmek için tıkla... Kurdum TurkNet kullanıyorum dediğim gibi eski modemde sorun yok fakat yeni modemde var
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.184 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #6 İnternet gelmiyor yani yeni modemde öyle mi?