Modemin internet ışığı yanıp sönüyor

Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır TTNET kullanıyoruz. Modeme su geldi ve modem bozuldu ve yeni modem aldık ama şimdi ise internet ışığı yanıp sönüyor ve internet yok internet için sabit yanması gerekiyorumuş. Müşteri hizmetlerini aradığımızda ise 21 Temmuz 00.00'a kadar arıza çalışmaları var modeme IP adresi gönderemiyoruz tarzı bir şeyler dedi. Arkadaşlar ne yapmalıyım ablam öğretmen KPSS'ye çalışıyor ve internetten ders videoları izliyor. Ne yapmalıtız arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakım çalışması bitene kadar bir şey yapamazsınız. Şimdilik telefon üzerinden bir paket yapıp Videoları oradan izlesin.

Modem arayüzüne girip yeniden kurulum yapmayı deneyebilir misin? TTNET modem arayüzüne girmek için tarayıcı çubuğunda 192.168.1. 1 yazman gerekiyor. Arayüzde de şifre ve kullanıcı adı kısmına admin yazarak giriş yapabilirsin. (Bazı durumlarda değişkenlik gösterebilir) Oradan modem kurulumunda kullanıcı adı ve şifre yazan yere TTNET'den aldığın bilgileri yazacaksın. Örnek: . @TTNET gibi bir kullanıcı adı veriyorlar şifreyi de kayıtlı telefon numarasına gönderiyorlar. İnternet hattın kesilmiş ve yeni modem bunu algılayamamış olabilir. TTNET müşteri hizmetlerine bağlanabilir isen ki çok uğraştırıyorlar fakat bu bilgileri edinebilirsin. Modemi takan arkadaş kurulum yapmamış olabilir ben kendim yapmıştım mesela. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı