Y Yusuf_Silan Zeptopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 Çözümü bilen varsa yazarsa sevinirim.
EfeAhmed Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #2 İnternet kablosunu kontrol ettinmi. Artı 0 Eksi
KS KS Y Yusuf_Silan Zeptopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #3 EfeAhmed dedi: İnternet kablosunu kontrol ettinmi. Genişletmek için tıkla... Herşeyine baktım hepsi yerli yerinde Yusuf_Silan dedi: Herşeyine baktım hepsi yerli yerinde Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini aradım ve bana dediler ki reset tuşuna basmışsınız.Fakat ben basmadım.Sabah kalktığımda internet yoktu. Artı 0 Eksi
EfeAhmed dedi: İnternet kablosunu kontrol ettinmi. Genişletmek için tıkla... Herşeyine baktım hepsi yerli yerinde Yusuf_Silan dedi: Herşeyine baktım hepsi yerli yerinde Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini aradım ve bana dediler ki reset tuşuna basmışsınız.Fakat ben basmadım.Sabah kalktığımda internet yoktu.