Modemin internet ve DSL ışığı yanmıyor

Enessz

Hectopat
Merhabalar, Huawei markalı Vodafone modemimin arayüzünden şifre türünü WPA2'den WEP e çevirdim bir işten dolayı. Bir anda başlıkta belirttiğim gibi DSL ve internet isigi yanmamaya basladi. Modemi resetledim ve kurulumunu bir daha yaptım ama hala çözülmedi. Fişini çıkar tak ya da resetle gibi cevaplar gelmezse sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki saçma bulabilirsin ama istanbulda otruyorsan depremden kaynaklı olabilir. Çünkü mahallemizde depremden sonrs interneti kesilen var ama sende farklı olabilir. Şahsi düşüncem bu yönde.

Dsl kablosunu kontrol edin tabi ki modeme giren RJ11 inde yerine tam oturduğuna emin olun. Belirli tavsiyeleri istememişsiniz ama çok göz önünde olduğu ve kesin düşünülmüştür diye düşünülerek verilmeyen tavsiyeler sebebi ile saatlerce çözüm aramak zorunda kalındığı oluyor.

Belki saçma bulabilirsin ama istanbulda otruyorsan depremden kaynaklı olabilir. Çünkü mahallemizde depremden sonrs interneti kesilen var ama sende farklı olabilir. Şahsi düşüncem bu yönde.
Dün gece yaşamaya başladım depremden önce. Gayet mantıklı bir sebep bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…