Modemin ısınması interneti etkiler mi?

Zuux

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Her oyun indirmeye çalıştığımda modem çok ısınıyor ve internet kesiliyor ama sadece oyun indirirken oluyor. Normal Online oyun oynarken veya YouTube izlerken olmuyor. Bu internetim yüzünden mi yoksa modemin ısınması interneti etkiler mi? Modem değiştirmek kolay bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her oyun indirmeye çalıştığımda modem çok ısınıyor ve internet kesiliyor ama sadece oyun indirirken oluyor. Normal Online oyun oynarken veya YouTube izlerken olmuyor. Bu internetim yüzünden mi yoksa modemin ısınması interneti etkiler mi? Modem değiştirmek kolay bir şey mi?

Evet hocam modemin ısınması internet kalitesini etkiler modeminiz çok eskiyse değiştirebilirsiniz.

Hocam modemlerin de işlemcisi var ramleri va büyük ihtimalle yetersiz geliyor olabilir.

Geçici çözüm olarak modemin soğuma kısmına havayı çekecek yönde fan takabilirsiniz. Isınmasının temel nedeni modemlerdeki işlemciler sizin internet ile olan her iletişiminizde paket içerisinde değişiklik yapması gerektiğindendir. Ev için tasarlanan ağ cihazlarına ses rahatsız etmemesi için fan konulmaz ama genellikle işlemcileri ısındıran bir işlem yaparlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı