Bugün Vodafone'dan geldiler internetim bağlandı iyi güzel ama şifreyi değiştirmek istiyorum. Cnet cvr984rv adlı modemin kullanıcı adı ve şifresi nedir? İnternetten araştırdım, modemin arkasına baktım, hâlâ yanlış kullanıcı adı veya şifre diyor.
Sıfırlama deyince sanki tüm verileri ve hesapları puf olacakmış gibi bir tavrı var arkadaşın. Sadece modemini fabrika ayarlarına getiriyor ve tam tamına 10 saniyelik işlem.
Sıfırlayınca modemin ayarlarında PPP kullanıcı adı ve şifre isteyecek. Bunları bilmediğim için sıfırlama riskine girmek istemiyorum. Vodafone müşteri hizmetlerini bir ara aramıştım modem arayüzüne girmek için kullanıcı adı şifreyi bulamadılar ve modemi sıfırlamamamı söylediler aksi takdirde internete erişemezmişim. PPP kullanıcı adı şifremi bile bildiklerinden şüpheliyim onlara güvenmiyorum. Bu riske girmek istemiyorum üstüne bir de babamdan azar işitmek.
Sıfırlayınca modemin ayarlarında PPP kullanıcı adı ve şifre isteyecek. Bunları bilmediğim için sıfırlama riskine girmek istemiyorum. Vodafone müşteri hizmetlerini bir ara aramıştım modem arayüzüne girmek için kullanıcı adı şifreyi bulamadılar ve modemi sıfırlamamamı söylediler aksi takdirde internete erişemezmişim. PPP kullanıcı adı şifremi bile bildiklerinden şüpheliyim onlara güvenmiyorum. Bu riske girmek istemiyorum üstüne bir de babamdan azar işitmek.
Vodafone Net"i arayıp ardından PPPoE kullanıcı adı ve şifreyi elde ettikten sonra tekrardan modemi sıfırlayıp kurabilirsiniz onun dışında dışarıdan modeme erişiminiz mümkün değil çünkü bazı modemler 3 5 şifre yanlışından dolayı 550 saniye kilitleniyor.
PPP kullanıcı adını mutlaka biliyorlardır hocam o kadar da değil yani. Ama olabilecek Max sorun sıfırladıktan sonra arayüze girmezse PPP'yi girememek olur.