R Razadorrrrrr Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Merhaba az önce kablonun bir ucunu modeme bir ucunu bilgisayara taktım. Bilgisayara internet geldi ama modemdeki lan ışığı yanmadı bir sorun olur mu?
Merhaba az önce kablonun bir ucunu modeme bir ucunu bilgisayara taktım. Bilgisayara internet geldi ama modemdeki lan ışığı yanmadı bir sorun olur mu?
SametSarıkaya Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 Razadorrrrrr dedi: Merhaba az önce kablonun bir ucunu modeme bir ucunu bilgisayara taktım. Bilgisayara internet geldi ama modemdeki lan ışığı yanmadı bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Modemin LED'leri arızalı olabilir. Ama İnternet çıkışı veriyorsa bir problem yoktur. Başka bir Port'a takıp deneyin isterseniz.
Razadorrrrrr dedi: Merhaba az önce kablonun bir ucunu modeme bir ucunu bilgisayara taktım. Bilgisayara internet geldi ama modemdeki lan ışığı yanmadı bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Modemin LED'leri arızalı olabilir. Ama İnternet çıkışı veriyorsa bir problem yoktur. Başka bir Port'a takıp deneyin isterseniz.