musty724 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #11 Einstein dedi: Normal modemde internet var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlayamadım sizi kusura bakmayın.
Einstein dedi: Normal modemde internet var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlayamadım sizi kusura bakmayın.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.097 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #12 mustafa777 dedi: Nasıl yani anlayamadım sizi kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sizin söylediğiniz ürün modem değil router. Normal modemde internet var mı diye kontrol edin.
mustafa777 dedi: Nasıl yani anlayamadım sizi kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sizin söylediğiniz ürün modem değil router. Normal modemde internet var mı diye kontrol edin.
musty724 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #13 Einstein dedi: Sizin söylediğiniz ürün modem değil router. Normal modemde internet var mı diye kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Elimizde normal modem yok bunu kullanıyoruz.
Einstein dedi: Sizin söylediğiniz ürün modem değil router. Normal modemde internet var mı diye kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Elimizde normal modem yok bunu kullanıyoruz.