Modemin pinge etkisi var mı?

Felix Felicis

Hectopat
Daha fazla  
Modemin anlık ping artışıyla alakası var mı? Yani evde Instagram'a falan girdiklerinde ping anlık artıyor modem çok eski, kaliteli bir şey alsam bunun önüne geçebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Operatörün verdiği modemlere bağlı olmaya gerek yok ihtiyacına göre kendi gidip alsın modemini. İnternet değiştirmek istekleri zaman dünya sorun çıkarıyorlar.
Tabii ki kendi alabilirse alsın. Ama kaliteli modemi operatörde daha ucuza alabiliyoruz sonuçta. Bir gerçek var. Ayrıca ben 3 operatör değiştirdim ve hâla aynı modemim, modem neden sorun yaratsın ki?

Tabii ki kendi alabilirse alsın. Ama kaliteli modemi operatörde daha ucuza alabiliyoruz sonuçta. Bir gerçek var. Ayrıca ben 3 operatör değiştirdim ve hâla aynı modemim, modem neden sorun yaratsın ki?

Elektronik elbet bir sorun çıkabiliyor. Benimde modemim bozuldu. Bozuk modemde 0.20mb/s indirme alıyorum max. Eski modemimde 5.00mb/s fark var yani.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı