Modemin Power ışığı sürekli yanıp sönüyor

Modemin Power ışığı yanıp sönüyor yani kesik kesik yanıp sönüyor diğer hiçbir ışık yanmıyor. Dün akşamdan beri böyle fişi çekmiştim yatmadan modemi kapatım neden böyle yaptı bilen var mı?

15942028172718432247165502955552.jpg

Power ışı hızlıca yanıp sönüyor sonra duraksıyor yavaş yavaş yanıp sönmeye başlıyor sonra hızlıca yeniden başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fişin veya güç kablon sıkıntılı olabilir. DSL ile sorunun varsa altyapı ile ilgili bir sorun olabilir. Güç kablon veya fişin sıkıntılı değilse sorun modemdedir.
Fişin veya güç kablon sıkıntılı olabilir. DSL ile sorunun varsa altyapı ile ilgili bir sorun olabilir. Güç kablon veya fişin sıkıntılı değilse sorun modemdedir.
Güç kablonu değiştirmeyi dene olmadı başka bir fişe tak olmadı sorun modemdedir.

Ya hiçbir şey yoktu ki yani akşam yatmadan duvardan fişi çektim uzatmanın vantilatörü taktım. Sonra sabah uzatmayı tekrar taktım sonra böyle oldu hayır fişte sorun olsa PC TV vs de her şey bağlı onlarda sıkıntı çıkartırdı 4 aydır çalışıyor ilk defa gördüm.

O zaman güç kablonu değiştirmeyi dene. İPTV vs. varsa (tivibu gibi) onun güç kablosunu çıkar modeme takmayı dene

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı