Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.865 Çözümler 2 11 Şubat 2022 #11 xXsUcUkXx dedi: Ben TTNET'ten ZyXEL marka bir modem aldım ama modeme hızlı kurulum yapmak için sistemine girmek istedim ama şifreler uyuşmadı. Şifrenin ne olabileceğini veya şifreyi değiştirmeyi bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam genellikle modem altlarında internete bağlanabilmek için şifre oluyor hiç mi yok sizde?
xXsUcUkXx dedi: Ben TTNET'ten ZyXEL marka bir modem aldım ama modeme hızlı kurulum yapmak için sistemine girmek istedim ama şifreler uyuşmadı. Şifrenin ne olabileceğini veya şifreyi değiştirmeyi bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam genellikle modem altlarında internete bağlanabilmek için şifre oluyor hiç mi yok sizde?
Jumrow Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 492 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 11 Şubat 2022 #12 Sgt Roach dedi: Hocam genellikle modem altlarında internete bağlanabilmek için şifre oluyor hiç mi yok sizde? Genişletmek için tıkla... Arayüz şifresini soruyor yanlış anlamadıysam.
Sgt Roach dedi: Hocam genellikle modem altlarında internete bağlanabilmek için şifre oluyor hiç mi yok sizde? Genişletmek için tıkla... Arayüz şifresini soruyor yanlış anlamadıysam.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #13 Jumrow dedi: Arayüz şifresini soruyor yanlış anlamadıysam. Genişletmek için tıkla... Arayüz şifreside olur alt tarafında.
Jumrow dedi: Arayüz şifresini soruyor yanlış anlamadıysam. Genişletmek için tıkla... Arayüz şifreside olur alt tarafında.
Jumrow Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 492 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 11 Şubat 2022 #14 Zyplux dedi: Arayüz şifreside olur alt tarafında. Genişletmek için tıkla... Turkcell, Türk Telekom modemlerinde olmuyor. Yani büyük çoğunluğunda. Özellikle Huawei olanlarda.
Zyplux dedi: Arayüz şifreside olur alt tarafında. Genişletmek için tıkla... Turkcell, Türk Telekom modemlerinde olmuyor. Yani büyük çoğunluğunda. Özellikle Huawei olanlarda.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #15 Jumrow dedi: Turkcell, Türk Telekom modemlerinde olmuyor. Yani büyük çoğunluğunda. Özellikle Huawei olanlarda. Genişletmek için tıkla... Benim Türk Telekom modemim altında admin turktelekom yazıyor.
Jumrow dedi: Turkcell, Türk Telekom modemlerinde olmuyor. Yani büyük çoğunluğunda. Özellikle Huawei olanlarda. Genişletmek için tıkla... Benim Türk Telekom modemim altında admin turktelekom yazıyor.
Jumrow Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 492 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 11 Şubat 2022 #16 Zyplux dedi: Benim Türk Telekom modemim altında admin turktelekom yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yani büyük çoğunluğunda. Özellikle Huawei olanlarda.
Zyplux dedi: Benim Türk Telekom modemim altında admin turktelekom yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yani büyük çoğunluğunda. Özellikle Huawei olanlarda.