Ilke Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 134 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar modemi ortak kullanıyoruz ve modem üst katta. Geçtiğimiz günlerde yanlışlıkla modemin şifresini değiştirdim ve şimdi arayüzüne giremiyorum.Server kuracağım. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar modemi ortak kullanıyoruz ve modem üst katta. Geçtiğimiz günlerde yanlışlıkla modemin şifresini değiştirdim ve şimdi arayüzüne giremiyorum.Server kuracağım. Yardım edebilirseniz sevinirim.
kaaner48 Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 694 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2014 #2 Modemi resetlemen lazım.
Ilke Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 134 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2014 #3 Ama ortak kullanıyoruz ve yukarda modem.
Z Zor Adam Ziyaretçi 23 Eylül 2014 #4 Ilke dedi: Ama ortak kullanıyoruz ve yukarda modem. Genişletmek için tıkla... Yukarı çık ve durumu anlat. Zaten ortakmış. Sen de sahibisinin onun.
Ilke dedi: Ama ortak kullanıyoruz ve yukarda modem. Genişletmek için tıkla... Yukarı çık ve durumu anlat. Zaten ortakmış. Sen de sahibisinin onun.
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2014 #5 Silinen üye dedi: Yukarı çık ve durumu anlat. Zaten ortakmış. Sen de sahibisinin onun. Genişletmek için tıkla... Biz de ortağız ve ne zaman çıksam gerek yok vb. diyerek beni uzaklaştırıyorlar. Bir netice alacağını sanmıyorum. Ama denemesinde fayda var.
Silinen üye dedi: Yukarı çık ve durumu anlat. Zaten ortakmış. Sen de sahibisinin onun. Genişletmek için tıkla... Biz de ortağız ve ne zaman çıksam gerek yok vb. diyerek beni uzaklaştırıyorlar. Bir netice alacağını sanmıyorum. Ama denemesinde fayda var.