lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #1 İnternetim gün içinde sürekli kesiliyor. Modemin power ışığı da dahil tüm ışıklar sönüyor tekrar geliyor. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir?
İnternetim gün içinde sürekli kesiliyor. Modemin power ışığı da dahil tüm ışıklar sönüyor tekrar geliyor. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.553 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 18 Mart 2022 #2 Ya modeme reset atıyorlar, ya da modemde sıkıntı var. Artı 0 Eksi
KS KS lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #3 glikojen dedi: Ya modeme reset atıyorlar, ya da modemde sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Attım işe yaramadı maalesef. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Ya modeme reset atıyorlar, ya da modemde sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Attım işe yaramadı maalesef.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 18 Mart 2022 #4 Modem güç kablosunda temassızlık var büyük ihtimal ya da taktığın fiş bozuk olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #5 Ynka dedi: Modem güç kablosunda temassızlık var büyük ihtimal ya da taktığın fiş bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu mu değiştirmeliyim sizce ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
Ynka dedi: Modem güç kablosunda temassızlık var büyük ihtimal ya da taktığın fiş bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu mu değiştirmeliyim sizce ne yapmalıyım?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.553 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 18 Mart 2022 #6 lykiamami dedi: Güç kablosunu mu değiştirmeliyim sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Değiştirme. ISS nedir? Artı 0 Eksi
lykiamami dedi: Güç kablosunu mu değiştirmeliyim sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Değiştirme. ISS nedir?
ulpian Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 18 Mart 2022 #7 Power (güç) ışığı dahi gidiyorsa; elektrik ile ilgili bir sorun olabilir. DC adaptörü değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Power (güç) ışığı dahi gidiyorsa; elektrik ile ilgili bir sorun olabilir. DC adaptörü değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 18 Mart 2022 #8 Power ışığı sönüyorsa kabloda bir sorun vardır. Artı 0 Eksi
KS KS lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #9 glikojen dedi: Değiştirme. ISS nedir? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom. Taahhüt bittiğinde TurkNet'e geçmeyi düşünüyoruz. ulpian dedi: Power (güç) ışığı dahi gidiyorsa; elektrik ile ilgili bir sorun olabilir. DC adaptörü değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Çözemezsem değiştirmeyi deneyeceğim. Ynka dedi: Power ışığı sönüyorsa kabloda bir sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Değiştirme. ISS nedir? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom. Taahhüt bittiğinde TurkNet'e geçmeyi düşünüyoruz. ulpian dedi: Power (güç) ışığı dahi gidiyorsa; elektrik ile ilgili bir sorun olabilir. DC adaptörü değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Çözemezsem değiştirmeyi deneyeceğim. Ynka dedi: Power ışığı sönüyorsa kabloda bir sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.553 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 18 Mart 2022 #10 lykiamami dedi: Türk Telekom. Taahhüt bittiğinde TurkNet'e geçmeyi düşünüyoruz. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Çözemezsem değiştirmeyi deneyeceğim. Anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi değiştirme, iade falan edemezsin modemi. TT'yi ara yaparlar. Artı 0 Eksi
lykiamami dedi: Türk Telekom. Taahhüt bittiğinde TurkNet'e geçmeyi düşünüyoruz. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Çözemezsem değiştirmeyi deneyeceğim. Anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi değiştirme, iade falan edemezsin modemi. TT'yi ara yaparlar.