Modemin Wireless Kapsama Alanını Artırma

Bir şeyi daha verimli kullanmak istiyorsak, öncelikle o şeyin ne olduğunu bilmeliyiz yanlışmıyım ? Etki alanını ise Access Point gibi cihazlarla arttırabiliriz.

Modem olduğunu görmediniz sanırsam? Hala anlamıyorsunuz bahsetmek istediği şey bir problem değil öyle olsa öyle yazması gerekirdi "görüş ve önerilerini almak istiyorum" demiş sorunu nasıl çözebilirim yada modemimde sorun var bazı odalarda çekmiyor dememiş. Ben o sözden o anlamı çıkarıyorum siz ne çıkarıyorsunuz bilemem.

Modem olduğunu biliyoruz ama ne tür bir modem ? Her modemin teknik özellikleri aynı değil malumunuz. Görüş veya öneri verebilmek için teknik bilgilere ihtiyaç duyulur. Bu teknik verileride arkadaş vermediği için marka, model gibi bilgilere ihtiyaç duyulur. Bizde marka, modele göre bakarız ve yapabileceği şeyleri bilgimiz dahilinde söylerizi, yardımcı oluruz. Ben yanlış bir şey istemişim gibi üsteliyorsunuz.

Hala bana model, marka diyorsunuz Bir futbolcu iyi mi kötü mü diye sorulsa size oyuncunun kimliğini mi isteyeceksiniz? Modem ayarlarından bir modemin Wi-Fi ile destekleyeceği alan artırılıyor da ben mi bilmiyorum? Eğer öyle bir şey varsa kusura bakmayın hata bende demektir varsa öyle bir şey beni de aydınlatırsanız bende memnun olurum benim odamdan da Wi-Fi çekmiyor çok doğal bir şey benim için sorun değil bu ama arkadaş için sorun teşkil ettiği için konu açmış.

AirTies 5440 model arkadaşlar modemle ilgili sorunlarım da var ama şimdilik çözdüm sorunları sadece modemle bilgisayar arasındaki uzaklık fazla. Bazı forumlarda modemin arkasına folyo koymuşlar, antenlerine bir şeyler bağlamışlar falan bunlar işe yarar mı ne faydaları var ?

Şimdi anladın mı acaba @SemihUluca ? Tüyodan kastım bu tür şeylerdi bilmediğim laptop kullanmadığım Wi-Fi ile işim olmadığı halde ne kadar doğru bir tespit yaptığımı anlıyorum şuan. Modemin arkasına folyo koymak için markaya ihtiyaç duyulmaz sanıyorum belki de duyuluyordur size sormak lazım. Burada benimle hala tartışmaya giriyorsunuz birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…