Modemin yanında ethernet ve DSL kablosu gelir mi?

Ben keenetic omni DSL aldığımda içinden 2 adet DSL ve 1 tane de ethernet kablosu çıkmıştı.

Aynı benim de 16. Aslında bunun modemle değil altyapı ile daha çok ilgisi vardır.

Hocam ama modemim 10 yıllık ve sürekli ısınıyor. Gün içinde kopmalar çok oluyor. Modeminde hepsi olmasa da yüzde 30 etkisi vardır diye düşünüyorum. Altyapımda fiber yok fiber olsa bağlatmak istiyorum. Hız ne alıyorsunuz şu an biliyor musunuz.

Ben modemi 2 yıl ya da 2,5 yıl kadar önce değiştirmiştim. Benim eski modemde ani ping yükselip düşmesine sebep olan bir arıza vardı. Ama yine de kullanıyordum. Bir gün yıldırım düşmesinden etkilenince daha da bozulmuştu ve hat değerlerini kötüleştirip düşük hız almama sebep oluyordu. Modemi değiştirince bütün bu sorunlar çözülmüştü. Bu yüzden eskiyen modem sebep oluyor olabilir senin yaşadığın sorunlara.
Hızım hat değeriyle aynı. Herhangi bir düşüş, yavaşlama, ping gibi sorunlar yok.

Biz Milennicom'dan modem aldık, modemciler vs. hepsi Türk Telekom'undu. Bize WAN (bildiğimiz internet) kablosu dışında hiçbişey cermediler dsl anlarım ama Ethernet de mi verilmez be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…