Modemin yeri değiştirildikten sonra internet kesintileri olmaya başladı

441401

Hectopat
Makaleler
1
Normalde boyle bir durum yoktu ama modemi baska bir yere tasidigimizdan beri sık sık kopma yasiyorum. Tam olarak kopma denemez aslinda nasıl desem Discord uzerinde sesim normal bir sekilde gidiyor fakat sayfalar yuklenmiyor, oyunlarda ping cikiyor. Daha onceden var miydi emin degilim ama modemde ki internet kısmı yesil renkte surekli sonup yaniyor. Bunun sebebi ne olabilir? Simdiden teşekkür ederim, detayli bilgi veremediysem kusura bakmayin. Belirtmem gereken bir şey varsa yazabilirsiniz. Ayrica Ethernet kablosu ile bagliyorum bilgisayara, Wi-Fi ile bagli olan diger cihazlarda boyle bir sorun goremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taşırken bilgisayara giden kabloya zarar vermiş olabilirsiniz. Farklı bir kablo ile ve mümkünse eski konumunda dener misiniz?
Hocam kablo ile alakali degil gibi ama imkan olursa denerim. Tesekkurler. Su an biraz daha iyi gibi bana daha cok yazilimsal sorun gibi geliyor. DSL isigi sabit yaniyor, internet isigi yanip sonuyor.

Hocam kablo ile alakali degil gibi ama imkan olursa denerim. Tesekkurler. Su an biraz daha iyi gibi bana daha cok yazilimsal sorun gibi geliyor. DSL isigi sabit yaniyor, internet isigi yanip sonuyor.
Sorun devam ediyor anlamiyorum. Valorant uzerinde 9 ping aliyorum ama brawlhalla olsun diger oyunlar olsun gecikme var. Sesimde gec gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı