BurakU24 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 1 Ocak 2021 #1 Kendi başıma modemin yerini değiştirebilir miyim?
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #2 Modeme gelen kablo yeterli uzunluktaysa alır taşırsın. Kablo kısaysa kabloya ek yaparak taşırsın.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 1 Ocak 2021 #3 BurakU24 dedi: Kendi başıma modemin yerini değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evin içindeki internet prizi olan bir yerden bir yere değiştirebilirsin ve tabii ki elektrikte olması lazım.
BurakU24 dedi: Kendi başıma modemin yerini değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evin içindeki internet prizi olan bir yerden bir yere değiştirebilirsin ve tabii ki elektrikte olması lazım.
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #4 BurakU24 dedi: Kendi başıma modemin yerini değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Normalde vestiyerde duruyordu bizim. Kendi odama koydum sorun olmadı. Değişebiliyor yani.
BurakU24 dedi: Kendi başıma modemin yerini değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Normalde vestiyerde duruyordu bizim. Kendi odama koydum sorun olmadı. Değişebiliyor yani.
Rog Bazooka Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 95 Çözümler 3 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #5 Eğer telefon hattından bağlanıyorsa ve hat döşemeyi yapan usta aynı renkte kabloyu bağlamışsa tüm pirizlere benim gibi oda oda gezdirebilirsin.
Eğer telefon hattından bağlanıyorsa ve hat döşemeyi yapan usta aynı renkte kabloyu bağlamışsa tüm pirizlere benim gibi oda oda gezdirebilirsin.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #6 Bizimki değişmiyor çünkü bizimkinin arkasına beyaz bir kablo takılıyor kare uçlu, kabloda uzun değil ama eğer sizinki yeteri kadar uzunsa yerini değiştirebilirsiniz.
Bizimki değişmiyor çünkü bizimkinin arkasına beyaz bir kablo takılıyor kare uçlu, kabloda uzun değil ama eğer sizinki yeteri kadar uzunsa yerini değiştirebilirsiniz.