tec Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #1 Ben routerimi modem olmadan kullanmak istiyorum. Bir çözümü var mı bir aparatla ya da en azından aşırı küçük bir modem sadece router için.
Ben routerimi modem olmadan kullanmak istiyorum. Bir çözümü var mı bir aparatla ya da en azından aşırı küçük bir modem sadece router için.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Nisan 2023 #2 Fiber internetiniz varsa zaten doğrudan Router'a takabilirsiniz. Burada sizi engelleyen şey nedir?
tec Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 Fiber daireye gelmiyor ama apartmanda var aktif. Bir de routerim TP-Link Archer AX53 fiber daireye gelince direk taksam sıkıntı olmaz değil mi? Son düzenleme: 20 Nisan 2023
Fiber daireye gelmiyor ama apartmanda var aktif. Bir de routerim TP-Link Archer AX53 fiber daireye gelince direk taksam sıkıntı olmaz değil mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Nisan 2023 #4 tec dedi: Bir de routerim TP-Link Archer AX53 fiber daireye gelince direk taksam sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Doğrudan GPON'dan çıkan ethernet kablosunu bağlayıp ISS bilgilerini girdiğinizde giriş yapabilmeniz gerek.
tec dedi: Bir de routerim TP-Link Archer AX53 fiber daireye gelince direk taksam sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Doğrudan GPON'dan çıkan ethernet kablosunu bağlayıp ISS bilgilerini girdiğinizde giriş yapabilmeniz gerek.
Burak5415 Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.391 Çözümler 35 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et