Moderasyon Ekibi'nin Yanıtları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mansion

Kilopat
Makaleler
12
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 14400F
MSI H610M-G
32GB G.Skill Ripjaws V
GTX1660S MSI Ventus
A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB
ID-Cooling SE-224XT
Sharkoon SHP650 650W
XIGMATEK Galaxy RGB
Rampage Racer (Modifiyeli)

---------------------------------------------

İ3 5005U
4GB RAM
APACER AS350 240GB
Meslek
Lojistik
Lütfen konumu mesaja açın.

Moderasyon ekibinin dediği şey:

Halbuki 3 mesaj dedikleri aynı mesajı 3 kere ban vermişler. Hatasını kabul etmeyen bir moderasyon ekibimiz var.

Ayrıca konu donanım hızlandırma denilmiş evet ama ben arkadaşa ufak bir tavsiye verdim, ne küfür ettim ne de konuyla çok alakasız bir şey söyledim.
Bana moderasyon ekibinden söyleyen kişinin de birçok hatası mevcut. Sayın moderatörler siz de bir insan olarak hata yapabiliyorsunuz ve üstelik pek çok hatanızı da gördüm. Siz neden ban yemiyorsunuz? Biz de insanız, sizin yaptığınız hatalar gibi biz de yapabiliyoruz. Lütfen anlayışlı olun. Sonuçta hatasız kul olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Halbuki 3 mesaj dedikleri aynı mesajı 3 kere ban vermişler. Hatasını kabul etmeyen bir moderasyon ekibimiz var.
Uyarınız 3 farklı mesajdaki 3 alıntınız için verildi. Burada bir hata yok. Kendi yazdığınız mesajı hatırlamıyor olabilirsiniz. Xiaomi konusundaki hatalarınız bunlardı:

Sizin de görebileceğiniz gibi üçü de farklı mesaj ve hepsi için ayrı ayrı uyarı verilmiş. Gereksiz mesajlar uyarısı, konular dağılmasın diye veriliyor. En ufak "iyi niyetli" tavsiye bile konunun tamamen amacından çıkmasına sebep oluyor. Konuyla ilgili bir tavsiyeniz varsa bununla alakalı bir konuda belirtebilirsiniz. Konular dağılınca maalesef konu sahibinin asıl sorusuna cevap bulunamıyor ve ona daha çok zararı oluyor.

Ufak hatalara uyarı vermiyoruz. Örneğin bu konuda birden çok bağlaç hatası yaptığınız için uyarı aldınız. Ne yazık ki doğru yazdığınız bir tane bağlaç dahi yok.

İyi günler dileriz,
Moderasyon Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…