Moderatör Arıyoruz

Selam. Haklıyken haksız duruma düşmeniz sizden kaynaklı mı yoksa Technopat kaynaklı bir mesele mi? Uygunsuz bir durum varsa raporlarsınız konu er ya da geç çözülür. Uyarınıza baktım bir yanlışlık göremedim. Haklı veya haksız olmanız diğer kişilere hakaret etme hakkı vermiyor.

Para
Moderatorluk gönül işi değil Technopat Sosyal de
Yok be O öyle bir maaş gibi bir şey değil. Verdiğin emeğe saygı amaçlı sembolik bir şey. Ben gönül işi olarak yaptım açıkçası öyle bir şey olduğunu bile bilmiyordum sonradan uyardılar beni.

Bence gönlünüzden geliyorsa başvurun değerlendirsinler ama para falan olayları yok gibi bir şey yani öyle diyeyim. Kimse öyle bir fikre kapılmasın yani durduk yere.

Bunu ben uydurmadım. Recep Baltaş kendisi söylemişti

Biz gönüllü olarak insanları çalıştırmaya karşıyız.

Karşılığını veriyoruz gibi bir cümle kurmuştu

Bunu ben uydurmadım. Recep Baltaş kendisi söylemişti
Yok yanlış anladın beni, ben uyduruyorsun veya yok öyle bir şey demedim. Sembolik bir şey manasında dedim. Şimdi biri kalkar "Asgari ücret veriyorlar" der ortalık karışır falan

Yok yanlış anladın beni, ben uyduruyorsun veya yok öyle bir şey demedim. Sembolik bir şey manasında dedim. Şimdi biri kalkar "Asgari ücret veriyorlar" der ortalık karışır falan

Zaten kötü amaçla söylemedim. Sadece para verdiklerini biliyorum

6 ay sonra da Şirket arabası veriyorlarmış altına.

Sonra da 1-2 sene çalışınca 1+1 daire

Uçak verseler belki düşünürdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…