Moderatör Arıyoruz

Türkçe ve yazım kurallarına verdiği önemiyle bilinen Technopat Sosyal'in moderatörlük görevine başvururken, başvuruda Türkçe ve yazım kurallarına uymadan, bariz belli, tekrarlayıcı hata-lar yapan kişiler gerçekten başvururken moderatör olacağını falan mı zannediyor?

Şansımı denesem mi? Çok gaza geldim açıkçası.

Sizden gerçekten iyi bir moderatör olur hocam. Eğer siz moderatör olursanız, ben de belki düşünebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
tercihen konuda belirtilen şartlara uygun adaylar olmalı.

"Tercihen" olarak belirtilmiş de moderatörlük işleri bilgisayar olmadan bence olmaz çünkü bir saatte bir sürü konunun açıldığını ve raporun geldiğini düşünün. Bir de üyelik iptal ya da onaylama işlemleri var. Telefonla zor olur bu işlemler. @Maomao.

@333365 telefonumun bilgisayardan pek farkı kalmadı açıkçası. Birçok kısayol atanmış durumda, bazen bilgisayarda yapamayacağım kadar hızlı işleri yürütüğüm oluyor. Bir de bilgisayarım yok, o yüzden yeniden sorma gereği duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…