Moderatör Arıyoruz

@Maomao, şansınızı deneyin de bilgisayarsız zor bu iş, onu belirtmek istedim.

@Sakuya Izayoi, siz daha önce moderatörlük görevinde bulunmuş muydunuz? İşleyişi biliyor musunuz? Onu merak ediyorum sadece.

@Sakuya Izayoi, çok küçük sitelerde olduysa orada Technopat kadar konu açılmıyordur ya da yorum gelmiyordur. O siteleri kötülemek değil amacım ama Technopat farklı. Moderatörlük de gerçekten zor iş ve bu iş bana göre telefondan olmaz çünkü önemli olan hızdır ve hiçbir zaman için kimseyi memnun etmek de mümkün olmaz. Örneğin siz telefonla binbir emekle uğraşıp konu onaylarsınız, oradan üyenin biri konum neden geç onaylandı der. Ekstradan buradaki yazıların da Türkçe kurallarına göre de uygun olması gerekiyor. Moderatörlerin ekstradan bunu düzenlemesi, üyelik onaylama işlemlerini de yapması gerekiyor. Telefondan olmaz demiyorum da zor olur. Yapabilirim diyen varsa başvursun, ne diyeyim...

Klavye ve fare varsa zaten birnevi bilgisayarınız olur. Elbette bunlar yeterli olur mu ben karar veremem ve bilgim de yok.

@Emre C bilgisayar zorunluluğu hâlâ var mı hocam?

Moderasyonda telefonla denetim yapmak yasak, var desem yanlış olmaz diye dusunuyorum. Telefona baglasaniz da kucuk ekranda pek rahat olmaz gibi ama sansinizi deneyin yine de.

Herhangi bir ücret verilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…