Moderatör Arıyoruz

Moderatör olduk diyelim, daha sonra yapamayacağımızı anlarsak nasıl bırakacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maaş konusu devlet sırrı galiba. Daha önce bu sorunun sorulduğu konular bile üstün körü cevaplar verilerek kapatılmış. Bu kadar ketum davranmanın anlamı nedir?

Madem ortada bir iş gücü talebi var, o zaman şartların arasına sunulan imkanları da yazmanız gerekiyor.

3 aylığına moderatör olmak mümkün mü?

Hayır uzun vadeli moderatör ariyoruz.

Moderatör olduk diyelim daha sonra yapamayacağımızı anlarsak nasıl bırakacağız?

Olmak istiyorsaniz başvurun, degerlendirip detaylari paylaşırız.

Maaş konusunda beklenti olmamasi gerekiyor. Cuzi miktarda. İnternet faturasi-Netflix aboneliği kadar diyelim. Ücret icin yapilacak bir iş değil. Bunu başvuracak herkese acik olarak soylemek isterim.

Maalesef şu an sınava çalışmam lazım ama sınavdan sonra düşünebilirim. Tabii o zamana kadar halen moderatöre ihtiyacınız olursa.

Maaş konusunda beklenti olmamasi gerekiyor. Cuzi miktarda. İnternet faturasi-Netflix aboneliği kadar diyelim. Ücret icin yapilacak bir iş değil. Bunu başvuracak herkese acik olarak soylemek isterim.
Makul bir açıklama. Teşekkürler.

Moderatör olduk diyelim. Daha sonra yapamayacağımızı anlarsak nasıl bırakacağız?

Tahminimce deneme süreci olacaktır, yapamayacağınızı belirtirseniz anlayışla karşılanacaktır. Sadece bir anlık hevese kapılıp başvurmayın derim. Günlük en azından iki saatinizi ayırabilecekseniz öyle başvurun.

Tüm yorumlara ek olarak da yardımcı olmak için yetkili olmak zorunda değilsiniz. Konu açarak ve yardım bekleyen konuları cevaplayarak, forum içerisinde gördüğünüz kural ihlallerini raporlayarak da yardımcı olabilirsiniz. Yetkili olma zorunluluğu yok. Yetkili kişiler de bu düzeni uygulayan kişiler diyelim. Yetkili olmayanlar üzülmesin, elinden geldiğince desteği bu şekilde de sağlayabilir. Yetkili olma zorunluluğu yok. Yapacağı katkıyı daha da üst seviyeye taşımak isteyen ve bu işi yapabileceğini düşünen varsa da öyle başvursun derim. Bu arada yetkili değilim de üye olarak sadece genel düşüncemi belirtmek istedim.

Hocam 2 haftadır takılıyorum forumda, nerede görsem siz varsınız. Siz neden başvurmuyorsunuz?

Maalesef şu an sınava çalışmam lazım ama sınavdan sonra düşünebilirim. Tabii o zamana kadar halen moderatöre ihtiyacınız olursa.

Kadrodan ayrılan ve yeni gelenler sürekli oluyor yani alındı bitti 1 yıl alım olmayacak gibi bir şey değil bu. Ben moderatör olalı 2 yıl olmak üzere ve kadronun çoğu değişti diyebilirim. Alım var diye duyuru yapılmasa bile başvurabilirsiniz o yüzden. Ben de duyuru falan yokken başvurdum. Gerektiğinde değerlendirilir zaten.

Ayrıca benim gibi aynı uyarıdan 5-6 tane var, 10 tane olursa başvuramam diye strese girmeyin. Uzun süre aynı uyarıdan almadıysanız hala şansınız var. Koşullar esnetilebilir. Onu düşünmek yerine bağlaçları düzgün ayırabiliyor musunuz ve klavyede hızlı mısınız gibi esas gereklilikleri düşünebilirsiniz. Hızlı okuma gibi bir yetkinliğinizin olması da çok iyi olur.

Ücret için de yapılacak bir şey değil, kesinlikle yüksek beklentiler olmamalı ama benim için birkaç hamburger parası kazanmak çok kritik derseniz gelebilirsiniz.

Eski bir bilgisayara sahibim. Onu da yok olarak görebiliriz. Belki 2 ay içinde laptop alabilirim ancak çok düşük ihtimal. Tüm gün boşta olduğum için telefonla üstesinden geleceğimi düşünüyorum. Başvuru yaptım göreceğiz sonucu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…