Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 755 5 Ekim 2025 #471 İhtiyaç şu an var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2025
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.423 Makaleler 3 Çözümler 58 5 Ekim 2025 #472 Regalor dedi: İhtiyaç şu an var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Başvurunuzu yapın, ihtiyaç olduğunda değerlendirilir.
Regalor dedi: İhtiyaç şu an var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Başvurunuzu yapın, ihtiyaç olduğunda değerlendirilir.
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 755 5 Ekim 2025 #473 emircanunlts dedi: Başvurunuzu yapın, ihtiyaç olduğunda değerlendirilir. Genişletmek için tıkla... PC toplayacağım onu bekliyorum. Duruma göre bakalım o halde. Hocam neden üzgün attın ki . Benim eski PC'nin anakart yanınca öyle bıraktım sınav vs deyince yeni almadım şimdi kafa rahatlayınca almaya karar verdim. Son düzenleme: 5 Ekim 2025
emircanunlts dedi: Başvurunuzu yapın, ihtiyaç olduğunda değerlendirilir. Genişletmek için tıkla... PC toplayacağım onu bekliyorum. Duruma göre bakalım o halde. Hocam neden üzgün attın ki . Benim eski PC'nin anakart yanınca öyle bıraktım sınav vs deyince yeni almadım şimdi kafa rahatlayınca almaya karar verdim.