Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 12 Haziran 2012 #1 Technopat ekibi olarak forumumuzdaki yoğunlukta bize yardımcı olacak bir moderatör arıyoruz. En önemli konu hepinizin de bildiği gibi Türkçe. Düzgün cümle kuran ve hem forum hem de Türkçe kurallarına uyan bir çalışma arkadaşı tercihimizdir. En az 1 aydan beri forum üyesi olması tercihimizdir. En az 100 mesaj atmış olması. Ceza alıp almamış olmasının önemi yok Birden fazla çalışma arkadaşı arıyoruz. TP ekibi olarak modlarımıza sürprizlerimiz olacak Başvurular için bana özel mesaj tabilirsiniz. Hangi bölümde mod olmak istediğinizi belirtin TP Ekibi
Technopat ekibi olarak forumumuzdaki yoğunlukta bize yardımcı olacak bir moderatör arıyoruz. En önemli konu hepinizin de bildiği gibi Türkçe. Düzgün cümle kuran ve hem forum hem de Türkçe kurallarına uyan bir çalışma arkadaşı tercihimizdir. En az 1 aydan beri forum üyesi olması tercihimizdir. En az 100 mesaj atmış olması. Ceza alıp almamış olmasının önemi yok Birden fazla çalışma arkadaşı arıyoruz. TP ekibi olarak modlarımıza sürprizlerimiz olacak Başvurular için bana özel mesaj tabilirsiniz. Hangi bölümde mod olmak istediğinizi belirtin TP Ekibi
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 13 Haziran 2012 #2 Başvurular geldi. Müsait bir zamanda görevler atanıp yetkiler verilecektir. Teşekkürler. TP Ekibi.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 17 Haziran 2012 #3 Sunucu çökmesi dolayısıyla özel mesajlarda bazı sorunlar meydana geldi. Başvuruları tekrar alabilirsem bu akşam görev atamalarını vermek istiyorum. Moderatörlük yapmak istediğiniz bölümü belirtin lütfen.
Sunucu çökmesi dolayısıyla özel mesajlarda bazı sorunlar meydana geldi. Başvuruları tekrar alabilirsem bu akşam görev atamalarını vermek istiyorum. Moderatörlük yapmak istediğiniz bölümü belirtin lütfen.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 17 Haziran 2012 #4 Moderatör atamaları yapılmıştır. Bu bağlamda: Masaüstü PC bölümüne: Mert Gürpüzer OmerGndz Oyunlar bölümüne: Alcatraz Yazılım bölümüne: Belirsiz atanmıştır. Moderatör olarak bize yardımcı olacak arkadaşlar aramaya devam ediyoruz.
Moderatör atamaları yapılmıştır. Bu bağlamda: Masaüstü PC bölümüne: Mert Gürpüzer OmerGndz Oyunlar bölümüne: Alcatraz Yazılım bölümüne: Belirsiz atanmıştır. Moderatör olarak bize yardımcı olacak arkadaşlar aramaya devam ediyoruz.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2012 #5 Moderatörlük alımları halen devam ediyor mu ?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 29 Ekim 2012 #6 real_king dedi: Moderatörlük alımları halen devam ediyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarı ile evet.
real_king dedi: Moderatörlük alımları halen devam ediyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarı ile evet.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 29 Ekim 2012 #7 Şu an alımlar bitmiştir.
OnurB Kilopat Katılım 5 Şubat 2012 Mesajlar 686 Yer A, A 13 Temmuz 2014 #8 Tekrar alım ne zaman başlıyacak acaba.
ismet hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 1.001 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimarlık öğrencisi - Tasarımcı 13 Temmuz 2014 #9 Ben de moderatör olmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2014
Batuhan K. Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 664 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #10 İsmet Hakan Tarihe baktın mı acaba ?