Moderatör çalışma koşulları kötüleştirilsin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yusufselim766

Picopat
Forumun temel düzenleyici mekanizması olan moderasyon birimi, mevcut yapısı itibarıyla işlevsellikten uzak, gevşek denetim zinciri ile çalışmakta ve kamu düzenini sağlama görevini yerine getirememektedir.

Tarafımdan yapılan gözlemler ve çoklu denemeler sonucunda, 10:00–12:00 saat aralığında aktif hiçbir yetkili personelin sistemde mevcut olmadığı tespit edilmiştir.
Evet, sıfır.
Konu açmak için 30 dakikadan fazla beklemek zorunda kalınması, sadece bir sistem kusuru değil, görev disiplinsizliğidir.

Bu bir şikayet değil; bu bir bildiridir.

Talebim açık ve kesindir:​

• Moderasyon kadrosu, askeri disipline yakınlaştırılmalı;
  • Görev periyotları sıklaştırılmalı, vardiya düzeni yeniden tasarlanmalıdır.
  • Pasif kalmaya alışmış personel ya görevden el çektirilmeli ya da denetim altına alınmalıdır.

Eğer bu forum gerçekten "dijital düzen" iddiasındaysa, iş güvencesi adı altında görev yapmayan bireylerin taşın altına elini koyması zorunludur.
Aksi halde forumun temel yapısı, disiplin boşluğundan dolayı sarsılacaktır.

Unutulmamalıdır:

Disiplin boşluğunun olduğu her yapıda yozlaşma başlar.
Yozlaşma, çöküşün ilk evresidir.
Ve çöküş başladığında artık kimin haklı olduğu değil, kimin önceden uyardığı hatırlanır.

Gereğinin yapılmasını bir defaya mahsus bu bildiriyle talep ediyorum.

Tarafımdan yapılan gözlemler ve çoklu denemeler sonucunda, 10:00–12:00 saat aralığında aktif hiçbir yetkili personelin sistemde mevcut olmadığı tespit edilmiştir.

Merhaba.

10-12 arasında denetimi sağlayan moderatörler mevcuttur. Konulardaki aksama, yaz yoğunluğundan kaynaklı zaman zaman görülebilir.

Kamu düzeni sağlama gibi bir zorunluluğumuz ve görevimiz bulunmamakta.

İyi günler dileriz.

Merhaba.

10-12 arasında denetimi sağlayan moderatörler mevcuttur. Konulardaki aksama, yaz yoğunluğundan kaynaklı zaman zaman görülebilir.

Kamu düzeni sağlama gibi bir zorunluluğumuz ve görevimiz bulunmamakta.

İyi günler dileriz.
Beni dikkate alarak geri dönüş yapmanız adına öncelikle teşekkürlerimi iletiyorum, ayrıca sert tavrım için özürlerimi de iletmekteyim. Bilgilendirmeniz adına size minnettar olduğumu ve iyi çalışmalar dilediğimi belirtmek isterim.

Forumun temel düzenleyici mekanizması olan moderasyon birimi, mevcut yapısı itibarıyla işlevsellikten uzak, gevşek denetim zinciri ile çalışmakta ve kamu düzenini sağlama görevini yerine getirememektedir.

Evet, sıfır.
Konu açmak için 30 dakikadan fazla beklemek zorunda kalınması, sadece bir sistem kusuru değil, görev disiplinsizliğidir.

• Moderasyon kadrosu, askeri disipline yakınlaştırılmalı;
  • Görev periyotları sıklaştırılmalı, vardiya düzeni yeniden tasarlanmalıdır.
  • Pasif kalmaya alışmış personel ya görevden el çektirilmeli ya da denetim altına alınmalıdır.

Eğer bu forum gerçekten "dijital düzen" iddiasındaysa, iş güvencesi adı altında görev yapmayan bireylerin taşın altına elini koyması zorunludur.
Aksi halde forumun temel yapısı, disiplin boşluğundan dolayı sarsılacaktır.

Unutulmamalıdır:

Gereğinin yapılmasını bir defaya mahsus bu bildiriyle talep ediyorum.
Buranın sahibi halktır da diyecek misin?

Bugün altı üstü 1-2 saat aktif değillerdi hep olmazsa sorun olmaz kimse robot değil. Herkes sizin gibi 7/24 PC başında durmuyor olabilir.

10 dakikadır şu yazıya gülüyorum ya adam bir de günlük olarak denemeler yapmış hangi saat aralıklarında modlar şikayetleri okumuyor diye :D
Modları normalde asla savunmam hatalı çok davranışları var bence ama bu konuyu ciddiye alıp onaylayarak kendilerine saygısızlık yapmışlar bence. Gerçi arkadaşı ciddiye alıp onaylamaları da takdire şayan yalan olmasın.

Modları normalde asla savunmam hatalı çok davranışları var bence ama bu konuyu ciddiye alıp onaylayarak kendilerine saygısızlık yapmışlar bence. Gerçi arkadaşı ciddiye alıp onaylamaları da takdire şayan yalan olmasın.
Tam tersine, bu konunun açılması moderatörlerimizin özgür birey düşüncelerine saygılı olduğunu gösterir. Sizin bu tavrınızla söylediğiniz, ermiş insanların düşüncelerinin kısıtlanmasını istemektir. Lütfen bakış açınızı değiştiriniz.

Tam tersine, bu konunun açılması moderatörlerimizin özgür birey düşüncelerine saygılı olduğunu gösterir. Sizin bu tavrınızla söylediğiniz, ermiş insanların düşüncelerinin kısıtlanmasını istemektir. Lütfen bakış açınızı değiştiriniz.

Bana kalırsa tam tersi millet biraz gülsün eğlensin diye onaylamışlar bence.

Çalışma şartları niye kötüleştirilsin, köle mi bu insanlar? Bir isteğin varsa doğru düzgün açıklama yap. İki psikoloji animesi izleyip tribe mi girdin, ne yaptın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı