Moderatör çalışma koşulları kötüleştirilsin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu en başından beri sessizce izlemekteyim. Öncelikle düşüncen yanlış dostum. Moderatörlerin yetersiz olduğunu düşünüyorsan moderatör alımı tavsiyesi verebilirsin. Kötüleştirilsin ne demek? Ressam Almanyasının S. S subayımı bu adamlar. Tamamen haksızsın.

Bir de Filistin örneği verip iktidar yanlısı demişsin millete.

Konuyu en başından beri sessizce izlemekteyim. Öncelikle düşüncen yanlış dostum. Moderatörlerin yetersiz olduğunu düşünüyorsan moderatör alımı tavsiyesi verebilirsin. Kötüleştirilsin ne demek? Ressam Almanyasının S. S subayımı bu adamlar. Tamamen haksızsın.

Bir de Filistin örneği verip iktidar yanlısı demişsin millete.
Öncelikle sessizlik ve sukünetle beklediğin için seni takdir ediyorum abi. 'İktidar yanlısı' söyleminde Recep Baltaş'ı kast etmiştim.

Öncelikle mastürbasyon yapmak biyolojik olarak herkesin yaptığı bir eylemdir. Üç ayda güçlenmek isteyişim senin tabirinle 'zorbalığa uğradığımdan' değil, potansiyel risklerdendir. Senin gibi sığ düşünen biri olmadığım için öncelikle mutluyum. Sadece profil fotoğrafımdan dolayı animelerden yola çıktığımı düşünmüşsün ama benim fikirlerimin okuduğum kitaplardan geldiğini unutmuşsun. Kişiliğim sahte değil, sadece maske var.
Sadece profil fotoğrafın değil, açtığın konular ve söylediklerinden anladım. Yoksa forumda anime pfli bin tane adam var. Kişiliklerini pf'ye göre şekillendirmedikleri için göze batmıyorlar. Zorbalığa uğramakla ilgili de bir konu açmışsın, üç ayda güçlenmek konusuyla birlikte görünce sebebini anlamak zor olmuyor.

Ve hayır, normal insanlar günde üç posta mastürbasyon yapmazlar. Dopamin döngünü bozup edip ön beyin korteksini paramparça etmişsin, o yüzden böyle saçma sapan olaylarla uğraşıp kazanma duygusuyla dopamin elde etmeye çalışıyorsun. Sokakta kendi suratını kesen keş nasıl metamfetamine bağlıysa sen de aynı şekilde kolay dopamine bağlı olmuşsun.

Öncelikle sessizlik ve sukünetle beklediğin için seni takdir ediyorum abi. 'İktidar yanlısı' söyleminde Recep Baltaş'ı kast etmiştim.

Recep Baltaş ne alaka ki? Technopat ekibinden ayrılıp kendi yoluna baktı. Bu forumda emekleri çok olsa da mevcut olarak bizim gibi bir üye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı