Moderatör ekibi çok acımasız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eraph

Decapat
Yer
Tekirdağ/Türkiye
Daha fazla  
İşlerine karışmak için söylemiyorum ama... Sırf yanlış konuya başlık açtığım için ceza yedim. Onu düzeltiyorlar zaten. Ama bunun için ceza atmaları biraz acımasız. Her şey için ceza yiyorum. Yanlış yazımı sürekli alttaki robotlara düzelttiriyorum ama onlarda bir işe yaramıyor. Yazım anlaşılmayacak bir şekilde yamuluyor. 3 nokta koyuyorum, 3 noktayı 1 nokta yapıyor. Cümlenin anlamı kaçıyor. Siz düzeltiyorsunuz bu konuları, başlıkları... Gördüğünüz her yanlışta ceza atıyorsunuz. Alttaki "yazım denetimi" kısmını biraz geliştirin. Herkes mutlu olur. Birazcık acımasızlığı bıraksanız olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ceza atılmazsa yapmaya devam edersiniz. Uyarı gibi düşünün bunları çok takmayın kafaya yanlışlarınızı görüp devam edin.

Acımasız olduğumuzu söylüyorsunuz ama ana dilinizde bile böyle hatalar yapmanız pek normal değil gibi.

Mesela bu konuda da birçok hatanız mevcut hatalarını tek tek anlatmayacağım.

Her gördüğümüz yanlış için ceza verdiğimiz kısmı doğru değil. Buz dağının görünmeyen kısmı da mevcut. Bir de biz sizi uyarmadığımız sürece siz aynı hatayı yapmaya devam edeceksiniz.

Bir yerde de insan hatalarını düzeltmeyi bilmeli.

Düzeltme yaptıktan sonra çıkan yıldız butonu ile geri bildirim yapabilirsin.
Böylelikle siz de yazım denetimi kısmının gelişmesine katkı sağlarsınız

"Anlatmiyacagim"
"Düzetlme"
"gördğümüz"
"yaptıkan"
Bence modlar da ban yiyebilir gibi.

Acımasız değilsiniz kurallarda yazanları uyguluyorsunuz. Bazı kullanıcılar sanırım bu kuralları okumuyor.

"Anlatmiyacagim"
"Düzetlme"
"gördğümüz"
"yaptıkan"
Bence modlar da ban yiyebilir gibi.
Merak etmeyin her ne kadar biz de "ban" yemiyor olsak da kontrol ediliyoruz.
Bu arada harf hatalarımı belirttiğiniz için teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…