Moderatör ekibine teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Serdar ak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bugün farklı olarak moderatörleri eleştirmeyeceğim aksine teşekkür ediyorum. Dün saat 14.00 civarı bir konu açtım, biraz uzundu ve o yüzden gözümden kaçmış ve "yazım kurallarına uymayan mesaj" yazdığım için saat 16.00'a kadar ban yedim. Konu biraz büyüdü ve cevap vermem gerekti gecikmeden ama atamıyordum. Saat 15.00 civarı banım açıldı ve mesajı yazdım, konu biraz sakinlemiş oldu. Moderasyon ekibine teşekkür eder ve bana 1 saat ceza vermelerini rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi niyetlerinden verdiklerini düşünmüyorum. Technopat'ın saat sistemi biraz daha farklı işliyor. Cezaların geç kalkması da söz konusu oluyor. En azından eskiden böyleydi.

Ayrıca ortada teşekkür edilecek bir durum yok, 2 saatlik banı 1 saate indirmek büyütülecek bir şey değil konu sahibinin ihtiyacı varsa zaten yapılmasın gereken bir şeydir.

''Şükretmeyin, isyan edin.'' sözüne sahip Recep beyin kurucu olduğu bu sitede, bu duruma teşekkür edilecek bir şey yok.

Geçenlerde bir arkadaş ARK oyunu ile ilgili yardım istemişti. Bende elimden geldiğince açıklamaya çalıştım ve sonrasında ban yedim bir süre.
Sebebi: Konuyu açan arkadaş yazım yanlışı yapmış ve bende dikkat etmeyerek o yazıyı alıntı yaparak cevap vermiştim kendisine. Bu yüzden ban yemek çok gereksizdi bence.

Son düzenleme:
Büyütülcek bir şey olmasına gerek mi var? Ben teşekkür edilmesini gerekli buluyorum çünkü bir hata yapmışım ve cezası belli, ölüm kalım meselesi değil ki, daha sonra da yazabilririm ama moderatör bana iyilik yaptı. Ben de karşılığında teşekkür ediyor ve bana ceza vermelerini talep ediyorum. Zor bir şey değil, normal hayatta da teşekkürü eksik etmeyin. Örnek vereyim:
Babam Kapalıçarşı'da kuyumcu, ben de yanındayım. Adamın biri geliyor:
-Çeyrek ne kadar?
+**** (Ne kadarsa)
-Yarım?
+****
-Ata?
+****
Ve adam bir şey demeden yüzünü çevirip gidiyor. İnsan bir teşekkür, hayırlı işler vs. bir şey söyler. Ama yok zahmet olur beyefendilere! Hayatınıda teşekkürü eksik etmeyin. Ha bu arada bunun gibi günde onlarca kişi geliyor, hepsine aynı şeyi söylemek ve öbür yandan da başka işleri yapmak zor geliyor, cevap olarak ne var ki bunda demeyin.

@Serdar ak bey, dediğiniz farklı bir şey. Ben teşekkürü gereksiz bulmuyorum demek istediğim şey çok farklı. Yetkili ekip zaten yapılması gerekeni yapmış lüks bir şey değil. Her şeyde ceza yemeğe alıştığınız için böyle bir tutum sergilemeleri size lüks geliyor ama aslında zaten olması gereken buydu. Ve dediğim gibi, ben iyi niyetlerinden açtıklarını düşünmüyorum Technopat'ın ban sisteminin süresi farklı işliyor, 1 gün sürmesi gereken cezanın 2 saat uzadığı oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…