Moderatör konu başlığını alakasız bir şekilde düzenledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu forumda 2016 yılından beri bulunmaktayım. Bu forum bana çok şey kattı, çok şey öğrendim. Burada büyüdüm hatta ya. Ancak sayın 'yönetici kadrosu' rica ediyorum moderasyon ekibinizi gözden geçirin. Ha, moderasyon işinden çok anladığımdan değil. Ancak bunun adı dalga geçmektir. İsterim ki bıraktığım konunun yönetici geçmişine bakın. QCY HT05 MeloBuds vs Abbruch Airpods Pro bu konuyu kulaklık önerisi başlığı ile açtım. Moderatör arkadaş, kendine bir şekilde hak görmüş ve başlığı tamamı ile alakasız bir şekilde değiştirmiş. Konuyu rapor edip, başlığımın düzeltilmesini istedim. Moderatör arkadaşa da sitem ettim. Ek olarak bırakıyorum ne yazdığımı da. En son konu başlığını kulaklıkların yerini değiştirip tekrar alakasız bir başlık koydu. Hani ben yıllardır buradayım böyle bir şey görmedim. Bu tarz bir iletişim bozukluğu neden oluyor? Sayın yöneticilere sorumdur. Muhtemelen bir klasik olarak konu ile alakasız bir mesaj alacağım ve konu kilitlenecek. Ancak ricamdır, yapmayın. Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (112).png
    Ekran Görüntüsü (112).png
    230,1 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu başlığınızın alakasız bir biçimde düzenlenmiş olabileceğini anlıyoruz. Bizler her zaman konu başlıklarını konu içeriklerine en uygun şekilde belirlemek için başlıkları düzenliyoruz. Yanlış ya da eksik düzenlendiğini düşündüğünüz başlıklar olduğunda rapor sistemini kullanarak başlığınızın değiştirilmesini isteyebilirsiniz.

Belirlemek istediğiniz başka bir başlık olduğunda da rapor üzerinden başlığın bu şekilde değişmesini istiyorum diye yazabilirsiniz. Ancak unutmayın ki konu ile alakasız olabilecek bir başlık önerisinde bulunursanız bu talebiniz reddedilecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı