54 tane cezaya sahibim. 1 tane çifte hesap var, sizce moderatör olmama engel mi? Bence 54 o kadar büyük bir sayı değil, 54 kere ceza yemişim 55.'de akıllanmışım. Bu nedenle de problem olmayacağını düşünüyorum.
Neyse dediğiniz gibi üye olarak devam edeyim ben. 100'e tamamlamaya çalışırım, 100 olunca moderatörlük başvurusu yaparım. Belki azmimden dolayı verilir.
@Silinen üye Yöneticilik çoklu disipliner bir bilimdir doğru sahaya doğru kisiyi sürmek ve özel taktikler yapmak bu bilimin başı kabul edilir bu bilgileri doğru imla ve etkin hitabet ile güçlendirmek sizi sevilen birisi yapar.
Örnekleri uzaktan aramayın yönetici olarak İzzetbegoviç, Atatürk, 1. Süleyman ve daha pek çok kişi hatta belki Recep Baltaş gibi kitle yöneticileri sevildiyse hitabet, samimiyet, taktikler, doğru piyonları oynadığı için yönetici.
Herkes yönetici olmak ister lakin göz ardı edilen şey satranç taraflarca tek şah ile oynanır çünkü...
@Şükrü Ali Ögel
Yazamadım kusura bakmayın gerekesiz mesajdan ban yedim, büyük uğraşlarım sonucu haklı çıktım ve ceza silindi.
Söyledikleriniz gerçekten çok önemli ve değerli şeyler. Verdiğiniz örnekler ve anlatımınıza hayran kaldım. Değinmek istediğim birkaç bir şey var.
Öncelikle Mizah kategorisinde açılan bir konu için bu ciddiyetle cevap vermeniz bir tık garip lakin hoş bir şey.
Evet satranç tek şah ile oynanır çünkü yönetim birimidir. Lakin şahı şah yapan yanındaki diğer birimlerdir. Onlar olmazsa şah bir hiçtir ama çok fazla olursa da şah'ın haraketini engeller ve yanlış hamleler yapmasına neden olur. (Alt kısım eksik kalmış orayı devam ettirmek istedim.)