Moderatör Olmak İstiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Enes Özel

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Technopat Yönetim Ekibi öncelikle selamlar. Hayırlı Kandiller. Ben konuya geliyorum direk. Technopat'ın sıkı takipçilerindenim ve donanım videolarınızı, inceleme videolarınızı kısacası neredeyse her videonuzu izliyorum. Sizin sayenizde Donanımda kendimi çok iyi geliştirdim ve donanımdan anlıyorum. Ben Technopat forumda donanım bölümünde veya oyun bölümünde moderatör olmak istiyorum.
Kişisel bilgilerim; 2003 doğumluyum, 6. sınıfa geçtim. 5. sınıfta takdir aldım. 4. sınıfta da Takdir aldım. 1 tane Lise 2'ye geçen ablam var. Donanım veya oyun bölümünde moderatör olmak istiyorum. Uygun mudur acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef bu aralar mod alımı yapmıyor. Alsak bile bu yükü kaldırmak için daha küçüksün. Ayrıca daha kurallara uymakta zorluk yaşıyorsun. Belki biraz daha büyüdüğünde olur. Öbür türlü çok zor. Zira hep mod olmak isteyen üyeler oldu 2 hafta sonra işi bırakan çok, beceremeyen çok. Ayrıca şuanda mod alabilecek durumda da değiliz.

Umarım anlayışla karşılarsın.

Maalesef bu aralar mod alımı yapmıyor. Alsak bile bu yükü kaldırmak için daha küçüksün. Ayrıca daha kurallara uymakta zorluk yaşıyorsun. Belki biraz daha büyüdüğünde olur. Öbür türlü çok zor. Zira hep mod olmak isteyen üyeler oldu 2 hafta sonra işi bırakan çok, beceremeyen çok. Ayrıca şuanda mod alabilecek durumda da değiliz.

Umarım anlayışla karşılarsın.
Tamam teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş ben 99'luyum beni almıyorlar. Senin uzun süre beklemen gerekecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı