Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 20 Haziran 2017 #1 @Silinen üye Hayırlı olsun moderatörlük. Nasıl oldu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2017
W William Blazko Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC // Intel I5 12400F/ Asrock H610M / Corsair 32GB (2x16) 3200 MHz Ram / 500GB Kioxia Exceria NVMe SSD, 2TB+500GB HDD / Aerocool Aero 800 Black Edition / PSU : Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold / Samsung LU28E590DS/UF 4K 1Ms - ASUS VS229HA FULL HD/ Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #2 @Silinen üye Hocam moderatör olmuşsunuz, tebrik ederim.
E Eden Dust Ziyaretçi 27 Haziran 2017 #3 William Blazko dedi: @Silinen üye Hocam moderatör olmuşsunuz, tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, eksik olmayın.
William Blazko dedi: @Silinen üye Hocam moderatör olmuşsunuz, tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, eksik olmayın.
W William Blazko Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC // Intel I5 12400F/ Asrock H610M / Corsair 32GB (2x16) 3200 MHz Ram / 500GB Kioxia Exceria NVMe SSD, 2TB+500GB HDD / Aerocool Aero 800 Black Edition / PSU : Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold / Samsung LU28E590DS/UF 4K 1Ms - ASUS VS229HA FULL HD/ Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #4 Silinen üye dedi: Sağ olun hocam, eksik olmayın. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır tebrik edeciğim uyarı aldığım için yazamıyordum. Moderatör hem de süperinden Zordur şimdi sizin işler.
Silinen üye dedi: Sağ olun hocam, eksik olmayın. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır tebrik edeciğim uyarı aldığım için yazamıyordum. Moderatör hem de süperinden Zordur şimdi sizin işler.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 27 Haziran 2017 #6 Başlığı görünce bu geldi aklıma. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şaka bi' yana tebrikler tekrar
Başlığı görünce bu geldi aklıma. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şaka bi' yana tebrikler tekrar
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #7 Ben tebrik etmeyi dahi unutmuşum @Silinen üye .. Hayırlı olsun moderatörlüğünüz..
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #8 Silinen üye dedi: Konu sapmasın diye buraya taşıdım. Aynen, biraz öyle. Genişletmek için tıkla... Bu aralar "mantıklı şekilde" konudan konuya mesaj falan taşınıyor. Genel olarak sen mi yapıyorsun? Senden önce pek olmuyordu.
Silinen üye dedi: Konu sapmasın diye buraya taşıdım. Aynen, biraz öyle. Genişletmek için tıkla... Bu aralar "mantıklı şekilde" konudan konuya mesaj falan taşınıyor. Genel olarak sen mi yapıyorsun? Senden önce pek olmuyordu.
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #10 Silinen üye dedi: Genel olarak ben yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Adamsın, aynı benim kafa. Hep böyle değişik şeyler bekliyorum, üşenme sakın. Değişik diyorum ama olması gereken, şimdi benim gördüğüm bu, görmediğim kim bilir arka planda ne yapıyorsun. Umarım buz dağı gibisindir.
Silinen üye dedi: Genel olarak ben yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Adamsın, aynı benim kafa. Hep böyle değişik şeyler bekliyorum, üşenme sakın. Değişik diyorum ama olması gereken, şimdi benim gördüğüm bu, görmediğim kim bilir arka planda ne yapıyorsun. Umarım buz dağı gibisindir.