Moderatör Ve Yöneticilere Bir Özür

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Paşa
Evet, dün akşamdan beridir moderatörleri çok eleştirdik, bir sürü konu açtık. Bazıları gereksizdi hatta. Ama hiçbirimiz moderatör değiliz, uzun süre de olmadık. Bunun getirdiği zorluk, stres nedir bilmiyoruz. Belki de çok üsteledik. Her neyse, forumdaki bu kaliteli ortamın korunması ve yönetimi de çok zorlamamak için moderatörlerden ve yönetimden kendi adıma bir özür dilemek istiyorum.

34 kere forumdan uzaklastirma cezasi aldim sizler gibi tek konu acmadim.
Ben üye olarak tepkimi koydum, yetkililer ise etkiye tepki yaptilar, kardesce gecinip gidiyoruz iste. Önemli olan budur bence.
Uzun sözün kisasi herkes kendi cöplügünün horozu, dogru olmasa bile kibarca kabullenmemiz gereken budur, burada hakli ya da haksiz yetkililerin borusu öter. Technopat'da buranin kurallarina, Teknoseyir'de oranin kurallarina dikkat etmekle yükümlü üyeler olarak varsayiliyoruz ve ona göre cezalandiriliyoruz.
Ego tatmini gibi duygulara yenik düsüp banlayanlar da yok degil ama bu hem bu konunun icerigi degil hem de, orasini Allaha havale ediyorum.

Neyse el insaf diyip siradaki sarkiyi size hediye ediyorum.

Livaneli - Mektup

Sonradan gelen Edit: Surada da ben Tesekkür etmisim Allahima

"...haklı ya da haksız..."

Buna katılmıyorum, Enginar Bey.

Benim gördügüm budur, simdi biraz örnek verecegim ama konudan cikmis olacagiz, en iyisi vermiyeyim.
Hakli ya da haksiz her zaman yetkililerin borulari öter, ha bu boruyu öttürdükten sonra cezalandirilmalari vs. o yönetimin tasarrufuna kalmis, uzaktan yakindan ilgilendirmez beni.

Kendi cezalandirilmalarim haric hemen hemen her haksiz cezalandirilmalarda üyelerin tarafinda sonuna kadar yer aldim, herkes bu tarz konularda yönetimin karsisinda ve üyelerin yaninda olmali ki Technopat eksiklerini tamamlayabilirsin. Yönetimi hep firsat buldugumda yikici degil yapici sekilde elestirdim, elestirilmeyen ve eksiklerini tamamlamayan bir sistemin gelecegi pek iyi olmaz.
Herkese eyvallah cekerek bir yerlere gelemezsin.

Tabii bunlar kendi düsüncelerim.

Sonuçta onlar da insan ben de geçenlerde konu açtım mesela ama onun nedeni farklıydı. 1 günlük cezayı 4 gün çektim.

Hani şu adamın birisini ceza evine atıyorlar da 10 sene falan geçiyor adamı yanlış karar diye serbest bırakıyorlar.

Benimki de öyle oldu.

Herkes hata yapar, ama insan olmamızın amacı bu hataları, birbirimizin hatalarını düzeltmek değil midir?

Not: Bildiğin kamu spotu, koy yerel TV kanalına sırıtırsa Xample-47 değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…