Moderatörler adil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adiller. Açtığım bir konu 45 dakikada açılmıştı. Ama diğerleri 5-10 dakika arasında açıldı hep.

En son bilgisayarıma virüs girdi, ben de internet bağlantısını kestim bilgisayarın ve bu yüzden konuyu telefondan açmak zorunda kaldım. Fotoğraf telefondan çekilmiş diye ceza yedim, ne anladım ben bu işten.

Not: Moderasyon ekibi tarafından cevaplanırsa sevinirim.

@jax teller fanboyu neden hahaha attınız.

Sabah 5'te falan yeni yeni konular onaylanıyordu. Bir tane konu 3 dakika içinde listede gözüktü. Moderatörler kişileri sevip sevmediğine bakıyor gibime geldi. Adil misiniz?

Evet, bazı moderatörler -hepsi değil- sevdiği ve anlaştığı kişilere göre muamele yapıyor. Birçok zaman burada bazı moderatör arkadaşlar ile tartışma yaşadım. Ne hikmetse ondan sonra hep benden sonra konu açan kişilerin konuları benden önce onaylandı. Bu dediğim sabaha karşı 5'te olmuyor, gün içinde oluyor.

Mesajın uzunluğuna ve konunun karmaşıklığına da bağlı biraz. Adam sabahın 5'inde yazılmış üç sayfa destan gibi mesajı okuyup anlamak istemiyordur. Diğeri tek cümlede anlatmıştır derdini.

Yani bilemiyorum bir ara herkesin konusu yaklaşık 10 dk içerisinde onaylanırken benim konum tam 1 saat içerisinde onaylandı ve listede gözükmedi bile. Haliyle kimse göremedi.

Bana göre adil. Kimine göre değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…