Moderatörler konularımı paylaşmıyor

Makaleler
3
Merhabalar, ben birçok kez insanlara rehber hazırladım ve bilgi verdim. Bugün aynı şekilde insanlara bilgi vermek için "SEO nedir?" Başlıklı bir konu olusturdum fakat sayfayı yeniledigimde sayfa bulunamadı. Daha önce çokça bu durumu yaşadım ve çokça konularım açılmadi. Amacım reklam yapmak değil veya beğeni toplamak değil. Forum neden var? Yardım etmek ve konular hakkında rehber olmak veya bilgi vermek için. Hani en azından bildirim gelse bundan yayımlamadık diye, hemen hatamı düzeltirim. Ama bu şekilde neden yayınlanmadığını nasıl öğreneceğim?

Hiçbir forumda acılan bir konu değil. Tamamen bana ait bir site ve yazı. Her türlü belge ile kanitlayabilirm.
Ben eğer reklam için yapsaydım inanınki bunca rehber paylaşmazdım. Ve en önemlisi forumlarda ınsanlara yardımcı olmaz sadece yardim beklerdim veya reklam yapardım. Ama ben hiçbirini yapmadım.

Yazı size ait olabilir fakat Google önce kendi sitende paylaştığın için ilk indekslemeyi orada yapıyor.

Aynı makale burada paylaşıldığında Technopat'ta o sayfalar Google tarafından kopya içerik muamelesi gördüğü için SEO açısından bu bizlere zarar veriyor. Bu sebeple yazı size ait olsa bile önce burada paylaşmadığınız sürece veya iki yerden birinde kaldırmadığınız zaman sıkıntı oluşturabiliyor.

Yazı size ait olabilir fakat Google önce kendi sitende paylaştığın için ilk indekslemeyi orada yapıyor.

Aynı makale burada paylaşıldığında Technopat'ta o sayfalar Google tarafından kopya içerik muamelesi gördüğü için SEO açısından bu bizlere zarar veriyor. Bu sebeple yazı size ait olsa bile önce burada paylaşmadığınız sürece veya iki yerden birinde kaldırmadığınız zaman sıkıntı oluşturabiliyor.
Bu şekilde açıklama yapılsa çok güzel. Başım gözüm üstüne. Ama hop birden konu açılmıyor. Ses seda yok

Bu şekilde açıklama yapılsa çok güzel. Başım gözüm üstüme. Ama hop birden konu açılmıyor. Ses seda yok.

Denetimde tek tek her konuya açıklama gönderilmesi biraz mümkün değil maalesef. Sebepsiz yere hiçbir konuyu silmiyoruz emin olabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı