Moderatörler neden başlıkları tekdüze yapıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Kastamonu
Sosyal'de açtığım yaklaşık her konuda moderatörler mutlaka kendi istedikleri gibi yapıyorlar.
Bilgisayar toplama bölümüne konu açtım. Parantez içinde "(Ryzen 3000?)" yazdım. Yani bu ne demek Ryzen 3000 serisi ile ilgili aklıma takılan bir şey var. "Acaba?", "Sizce?" olarak anlamlandırılmış.

GTX 1060 var topladığım sistemde. Diyorum ki acaba RTX 2060'a 500-600 lira fazladan verilir mi? Değer mi?
Yani ne demek istediğim 500-600 az para değil, ne yapmak lazım sizce?

Gelen başlık:
Ryzen 5 2600 ve RTX 2060 sistem toplama

Çok yaratıcı olmuş gerçekten pek sayın moderatör. O kadar yaratıcı ki yarın öbür gün arama motorlarında Ryzen 3000 serisi ile ilgili aklında sorusu olup arama yapan birinin hemen bulacağı(!) bir konu olmuş ellerinize sağlık.

Şu başlıkları biraz benzersiz yapsanız da askeriye gibi tekdüze sürekli aynı başlıkları görmesek diyorum hani.
Konuya girmeden başlıktan anlayabilelim içeriğin ne olduğunu mesela. (Şimdi pop-up olarak gözüküyor diyenler için arama motorlarında aynı şeyin geçerli olmadığını belirtmek isterim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu başlıkları sade ve SEO'ya uygun olması açısından düzenleniyor. Başlık, konunun ana amacını içerir. Parantez kullanılmaz.
Ayrıca arama motorlarında sadece başlık değil, içerik de indexlenir. Arama motoruna (Ryzen 3000?) yazdığınızda size "Ryzen 3000 serisi ile ilgili aklınıza bir şey mi takıldı?" diye sormaz veya kimse (Ryzen 3000?) diye arama yapmaz. Memnun değilseniz, kullanmayabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı