Anlamiyorsunuz. Hadi bilgisayari gectik, telefondan gelenler ne olacak? Kim 1 dakikada anlasilabilir ve duzgun sekilde yazacagi seyi 5 dakikada yazmak ister?
Anlamiyorsunuz. Hadi bilgisayari gectik, telefondan gelenler ne olacak? Kim 1 dakikada anlasilabilir ve duzgun sekilde yazacagi seyi 5 dakikada yazmak ister?
Artık lütfen diyorum lütfen TÜRKÇE karakterler kullanın! Ayrıca geneli işini yarım yamalak yapıyor. Neden moderatörlerin avukatıymış gibi davranıyorsunuz anlamıyorum, eleştiri hakkına hepimiz sahibiz.
Bende de fiziksel İngilizce kalvye var, ek olarak.
Masaüstünde kullanıyorum, program yazarken daha rahat oluyor. Benim gibi olanlar ama ek klavyesi olmayanlar ya da yurtdışından klavye alanlar, böyle bir durumla karşı karşıya olabilir.
İngilizce klavye kullananlardan Türkçe karakter kullanıp yazmasını bekleyemezsiniz. Ayrıca Türkçe klavyeler bir tek Türkiye'de satılıyor, diğer ülkelerde bulmanız imkansıza yakın. Windows ayarlarından klavyeyi Türkçe olarak seçse bile klavye fiziksel olarak yine İngilizce kalacak ve birçok tuş kombinasyonu da değişecek.
Artık lütfen diyorum lütfen Türkçe karakterler kullanın! Ayrıca geneli işini yarım yamalak yapıyor. Neden moderatörlerin avukatıymış gibi davranıyorsunuz anlamıyorum, eleştiri hakkına hepimiz sahibiz.
Rahatsız mısın kardeşim? Türkçe karakter kullanmamak ceza sebebi değil anlamıyor musun? Yurt dışından aldığım MacBook'ta Türkçe yok mesela. O zaman forumu kullanmayım. 80 tane cezam var oturup bir kere sizin gibi ağlamadım. Biride uzun basarak i seçsin demiş. Aynen kardeşim fiziksel klavye de uzun basıyorum şu an.