Moderatörler neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dalgınlıkla hepimiz hata yapıyoruz. Benim olunca genelde sadece mesajı düzenliyorlar. O yüzden ben de fazla umursamıyorum.
Hah, bunu herkes yapabilir işte, ben de klavyeye ve monitörde yazdığım yere bakmadan yolluyordum mesajlarımı, ben de uyarı alıyordum o yüzden. Ee sonrasında dikkat etmeye başladım, gerçi hala bakmadan yazıyorum ama mesajı yolladıktan sonra düzeltiyorum. Yani, bir yanlışlıkla hata yapmak var, bir de şu var:

"eywALLAH kardeş şimdi sen hangi pPCYİ kullanıyon ha birde senin internet hızın kaç cigolayt"

Bir kere yazdığın şeyi tekrar okuyup hatalarını rahatlıkla görebilirsin.

Cigolayt...

Çözülmeyen bir sorun için kimse bu kadar uğraşmaz ama sorun moderatörler olunca neden herkes saldırıyor. Aslında olay çok basit. Sizi kimse burada zorla tutmuyor. Hepimizin zamanında neden böyle oldu bu cezayı yememem gerekirdi dediği oluyor fakat az önce söylediğim gibi kimse sizi burada tutmuyor. Beğenmiyorsanız farklı forumlarda çözüm arayabilirsiniz. Tabii bulabilirseniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…